Kaikilla leireillä myynnissä kangaskassi, narureppu, juomapullo ja ruokailuvälinesetti

Kesällä 2021 kaikilla leireillä on mahdollisuus ostaa Leirikesä-tuotteita ilmoittautumisen yhteydessä. Tuotteiden hinta lisätään laskulle ja maksat tuotteen samalla laskulla leirin kanssa. Lapsi saa tilaamasi tuotteet leirillä paikan päällä. Tuotteet ovat yhdistyksen varainhankintaa ja myynnistä kertyneet tuotot käytetään suoraan leiritoiminnan järjestämiseen ja kehittämiseen.

Tuotteita voi ostaa myös ilmoittautumisen jälkeen OMASIVUn kautta.

Leirikesä-tuotteet 2021

Harmaa kangaskassi valkoisella Leirikesän logolla!

Kangaskassi on tehty kierrätetystä puuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Väri kassissa hieman elävä – ei siis tasaisen yksivärinen. Kangaskassin koko on 37 x 41 cm.

8,50 EUR


Musta narureppu valkoisella Leirikesän logolla!

Narureppu on tehty kierrätetystä muovipulloista (RPET). Narureppu soveltuu erinomaisesti vaikkapa saunatavaroiden kuljettamiseen yöleireillä tai päivärepuksi päiväleireillä. Narurepun koko 36 x 40 cm, materiaali 100 % kierrätetyt muovipullot (190T RPET).

10,00 EUR


Kokoontaitettava istuinalusta valkoisella Leirikesän logolla!

Kätevä kokoon taiteltava istuinalusta moneen käyttötarkoitukseen. Sopii erinomaisesti päiväleirien trangiakokkailuihin, yöleirien iltanuotioille ja kaikille retkille!

Istuinalustan koko on avattuna 38 x 27 cm, mutta kokoon taiteltuna vain 18 x 14 cm, joten se sopii kätevästi jopa takin taskuun. Istuinalusta on vettähylkivä ja siinä on 5 mm:n pehmuste.

5,00 EUR


Musta alumiininen juomapuollo valkoisella Leirikesän logolla!

Juomapullo on valmistettu BPA-vapaasta alumiinista. Pullo on yksiseinäinen ja siinä on kierrettävä korkki. Mukaan tulee kätevä kiinnityskoukku, josta pullo on helppo ripustaa vaikkapa naulakkoon tai omiin retkeilyvarusteisiin. Kiinnityskoukku ei sovellu kiipeilyyn!

Juomapuollon tilavuus 400 ml (0,4 l) ja korkeus noin 17,5 cm, joten pullo sopii pienemmillekin leiriläisille.

10,00 EUR


Osalla Kiljavan Leirikesän leireistä testataan kanttinirahan talletusta sähköisesti

Kiljavan Leirikesän leireillä 3-1, 3-2, 5, 6 ja 9 testataan kesällä 2021 kanttiinirahan talletusta ilmoittautumisen yhteydessä. Huoltaja voi tallettaa lapselle 5-50 EUR kanttinirahaa, jota lapsi voi käyttää leirin kanttiinissa. Kanttiinissa myydään muun muassa limsaa, jäätelöä, karkkia ja sipsejä. Käyttämättä jäänyt raha palautetaan leirin lopuksi lapselle KÄTEISENÄ.

Lapset saavat leiristä ja ryhmästä riippuen käyttää leirin kanttiinin herkkuostoksiin enintään 6-8 EUR päivässä. Tämä on kuitenkin ehdoton maksimi - ei suositus. Keskustele kotona lapsen kanssa, mikä olisi sopiva summa päivittäisille karkkiostoksille.

Jos lapsi ostaa kanttiinista esim. hammasharjan, paristoja, postimerkkejä, postikortteja tai vastaavia tavaroita, näitä ei lasketa päivittäiseen käyttörajaan.

Kiljavan leireiltä myös leirivideo - tänä vuonna USB-muistitikulla tai ainoastaan Youtube -linkkinä.

Tulevana kesänä Kiljavan Leirikesältä tehdyt leirivideot voi ostaa valinnan mukaan joko USB-muistitikulla (20 EUR) tai ainoastaan Youtube-linkkinä (17 EUR). DVD-levyä ei siis ole enää kesällä 2021 saatavilla.