Syksyn päiväleirit järjestetään viime vuosien tapaan koululaisten syyslomalla Taivallahdessa, Viikissä, Munkkiniemessä ja Roihuvuoressa.

Päiväleirit on tarkoitettu kaikille noin 7–10-vuotiaille koululaisille. Leirille osallistuvan lapsen ei tarvitse olla partiolainen tullakseen mukaan.

Leirillä tutkitaan mielenkiintoisia paikkoja, kokkaillaan ruokaa retkikeittimillä, pelataan, leikitään, nikkaroidaan ja askarrellaan ja nautitaan lomapäivistä parhaiden kavereiden kanssa! Partiolaisten päiväleirit on oivallinen ajanviettotapa lapsen loman ajaksi. Päiväleiri on kätevä ja helppo ratkaisu lapsenhoidon järjestämiseksi, kun vanhemmat ovat vielä töissä.

Leirien hinnat 148 €–191 €. Hinta sisältää kaiken, eli lounaan ja välipalan, ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä.

Huomioimme koronavirustilanteen kaikkien leirien järjestelyissä ja noudatamme viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Yksityiskohtaisempia tietoja voit lukea tältä sivulta.