Talvilomalla ma 21.2.–pe 25.2.2022 yhteensä kuusi huippuhauskaa päiväleiriä kaikille noin 7–10 -vuotiaille lapsille!

Leiriläinen tekee käsilläseisonnan talvileirillä.

Hyviä uutisia! Asiakkaiden toiveisiin on vastattu, sillä saimme järjestettyä kaksi talviloman päiväleiriä myös Espooseen. Talviloman päiväleirit pidetään Eestinmalmissa ja Tapiolassa. Lisäksi Helsinkiin varmistui neljäs talviloman päiväleiri suosittuun leiripaikkaan Taivallahteen. Ilmoittautuminen on nyt auki!

Uusien leiripaikkojen lisäksi järjestämme Helsingissä talvilomalla kolme muuta päiväleiriä. Helsingin leirit järjestetään Munkkiniemessä, Roihuvuoressa ja Viikissä. Kaikille leireille voi ilmoittautua ympäri vuorokauden Leirikesän varauspalvelussa.

Partiolaisten päiväleirit on tarkoitettu kaikille noin 7–10 -vuotiaille, eli 1.–3. -luokkalaisille alakoululaisille. Lapsen ei tarvitse olla partiolainen tullakseen mukaan.

Leirillä tutkitaan mielenkiintoisia paikkoja lähellä, kokkaillaan ruokaa retkikeittimillä, pelataan, leikitään, nikkaroidaan ja askarrellaan ja nautitaan muutenkin lomapäivistä parhaiden kavereiden kanssa! 

Partiolaisten päiväleirit on oivallinen ajanviettotapa lapsen talvilomalle. Päiväleiri on myös kätevä ja helppo ratkaisu lapsenhoidon järjestämiseksi, kun vanhemmat ovat vielä töissä.

Katso lisää Partiolaisten päiväleirien omalta sivulta.