Ilmoittautuminen kesäleireille 2022 alkaa huomenna klo 12.00!

Ensi kesänä järjestämme yli 100 kesäleiriä kesäkuun alusta aina elokuuhun saakka. Ensimmäisessä vaiheessa varattavissa 94 päiväleiriä ja 20 yöleiriä. 

Päiväleirit jatkuvat Helsingissä tutuissa paikoissa, mukaan mahtuu myös uutuuksia

Kesän 2022 uudet leiripaikat avataan Vesalaan ja Malminkartanoon. Ullanlinnan leiri löytyy jatkossa nimellä Punavuori. Näiden lisäksi Helsingissä noin 20 muuta leiripaikkaa - mukana tuttuja ja turvallisia paikkoja kotia lähellä! Liksom förra året ordans svensk språkiga scouternas dagsläger i Drumsö. Lisäksi Kansainväliset päiväleirit jatkuvat Ruoholahdessa

Partiolaisten päiväleirit on suurimmaksi osin tarkoitettu noin 7–10-vuotiaille lapsille, eli peruskoulun 1.–3.-luokilla oleville lapsille, mutta 10–12-vuotiaat, eli noin 4.–6.-luokkalaiset pääsevät menoon mukaan retkileireillä tutuissa paikoissa Lauttasaaressa, Munkkiniemessä ja Oulunkylässä. Vinkki! Näissä paikoissa on sekä 7–10-vuotiaiden ryhmät, että 10–12-vuotiaiden ryhmät, joten eri-ikäiset sisarukset on helppo tuoda samaan leiripaikkaan!

Katso kaikki tällä hetkellä varmistuneet Helsingin päiväleirit Partiolaisten päiväleirit -sivulla.

Espoossa tilanne vielä auki, mutta suunnitelmat ovat pitkällä

Jos kaikki menee toiveidemme mukaan, niin Espoossa tavoittelemme leiripaikkoja Eestinmalmille, Kalajärvelle, Soukkaan ja Tapiolaan.

Valitettavasti Espoosta emme tässä vaiheessa pysty vahvistamaan vielä yhtään leiriä, mutta tiedotamme Espoon paikoista seuraavassa julkaisussa helmikuussa.

Vantaan päiväleirit

Vantaalla jatkamme edelliskesien tapaan Hiekkaharjussa (Leinikki). Tarkoituksenamme on jatkaa myös viime kesän uudessa leiripaikassa Martinlaaksossa. Vantaan kokonaisuus on vielä epävarma Martinlaakson osalta ja voimme vahvistaa leiripaikan vasta seuraavassa julkaisussa.

KATSO PARTIOLAISTEN PÄIVÄLEIRIT

 

Kiljavan Leirikesällä 16 eri leirijaksoa heti kesäkuun alusta elokuun alkuun

Kiljavan Leirikesän supersuositut yöleirit järjestetään tottakai myös kesällä 2022 Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa.

Yhteensä 16 eri leirijaksoa kesäkuun alusta elokuun alkuun. Paikkoja noin 7–12 -vuotiaille leiriläisille, avustajan tukea tarvitseville lapsille ja kehitysvammaisille lapsille sekä noin 13–15 -vuotiaille brontoille. Leireille pääsee Helsingin keskustasta yhteisellä bussikuljetuksella. Yöleirin leirimaksuun voi hakea alennusta eli tuettua lomaa.

KATSO KILJAVAN LEIRIKESÄ

 

Kesärinteen Leirikesä Tuusulassa kesäkuun ajan

Kesärinteen Leirikesä toteutetaan jo kolmatta kertaa kesällä 2022 yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa. Kesärinteen leirit järjestetään Tuusulassa, Rusutjärven rannalla Kesärinteen leirikeskuksessa. Tarjolla on neljä leiriä kesäkuun ajan. Leirit alkavat maanantaisin ja päättyvät perjantaisin (juhannusviikko torstaina). Paikkoja noin 7–12-vuotiaille leiriläisille.

Kaikki lapset ympäri Suomen ovat erittäin lämpimästi tervetulleita osallistumaan Kesärinteen Leirikesän leireille, mutta erityisesti keravalaiset: leirien hinta on keravalaisille hieman muita edullisempi, ja keravalaisille on varattu jonkin verran muita enemmän.

KATSO KESÄRINTEEN LEIRIKESÄ


Ilmoittautuminen kesäleireille alkaa ke 12.1.2022 klo 12.00 Varauspalvelun kautta

Ilmoittaudu kesäleireille Varauspalvelun kautta - tässä pari vinkkiä huomiselle:

  1. Oletettavasti Varauspalvelu käy heti klo 12.00 vähän hitaalla, kun samanaikaisia ilmoittautumisia tullee satoja. Mutta odota rauhassa ja yritä vaikka hetken päästä uudelleen - saat kyllä leirisi varattua!
  2. Varmista ilmoittautumisen jälkeen, että saat vahvistuksen leiristä sähköpostiisi. Vahvistusviestin saapumisessa voi kestää 0 min-60 min, mutta jos tunninkaan jälkeen mitään ei ole kuulunut, ota yhteyttä toimisto@leiri.fi. (Muista tarkistaa sähköpostin roskapostikansio!)
  3. Kun ilmoittautuminen on tallennettu, näet tiedot myös Varauspalvelun OMASIVUn kautta.
  4. Kun ilmoittautuminen on onnistunut, niin voit alkaa odottelemaan kesälomaa ja maailman parasta lastenleiriä! Nähdään kesällä!

Varaa lapsen loma huoletta – jos leiri perutaan, saat rahasi 100 % takaisin. Voit lisäksi itse peruuttaa tekemäsi varauksen ilman erityistä syytä 1.5.2022 mennessä vain peruutusmaksulla 30 EUR. Lääkärintodistusta vastaan peruutus onnistuu entiseen tapaan 10 EUR toimistokuluilla. Katso maksu- ja peruutusehdot.

Huomioimme koronavirustilanteen kaikkien leirien järjestelyissä ja noudatamme viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Järjestämme leirit kesä-elokuussa 2022 voimassa olevia viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia noudattaen.

SIIRRY VARAUSPALVELUUN


psst! Haluatko töihin näille leireille?

Etsimme nyt yhteensä noin 230 kesätyöntekijää yli 20:een eri tehtävään. Eri leireillä on paljon erilaisia tehtäviä ja hommia, joista löytyy vaihtelua ja sopivasti haasteita jokaiselle.

Kesätyöpaikat 2022 ovat haettavissa ke 19.1.2022 klo 23:59 saakka verkkosivujemme kautta.

Katso myös uutinen avoimista kesätyöpaikoista napsauttamalla tästä.

Katso avoimet työpaikat