Leirikesä ry järjestää ensi kesänä yhteensä 140 erilaista leirijaksoa Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Tuusulassa, Vantaalla ja Virroilla. Tähän mennessä elämyksellisen leiriloman on varannut yhteensä 2 150 asiakasta. Kiitos kaikille ilmoittautuneille! Ilmoittautuminen jatkuu ilahduttavan vilkkaana ja suosittelemmekin varaamaan oman leirijakson mahdollisimman pian.

Kiljavan Leirikesän leirillä ryhmä lapsia suppailee Märkiön järvellä!

Leiri on lapsen parhaaksi - onnistumisia, yhdessäoloa ja välittämistä!

Laadukasta, suunniteltua ja mielekästä tekemistä tarjoava kesäleiri on lapselle yksi parhaista tavoista viettää kesälomaa. Pidämme erittäin tärkeänä kaikenlaisten lasten mahdollisuutta osallistua leirille. Virkistävä leiriloma tarjoaa mielekästä tekemistä ja auttaa sekä lasta että perhettä tarvittaessa levähtämään arjen rutiineista.

Tarjoamme erilaisia leirejä kaikille lapsille. Ensikertalaisille suosittelemme esimerkiksi Partiolaisten päiväleirejä lähellä kotia, seikkailua ja elämyksiä etsivälle perinteisiä ja erittäin suosittuja Kiljavan Leirikesän yöleirejä Hyvinkäällä. Lisäksi järjestämme tunnelmallisia Kesärinteen ja Marttisen Leirikesän yöleirejä luonnon helmassa Tuusulassa ja Virroilla. We also have International day camps in English och Scouternas Dagläger som är svenskspråkiga.

Pystymme tarjoamaan elämyksellisiä leirejä Kiljavalla myös lapsille, jotka tarvitsevat muita enemmän tukea ja apua leirin aikana. Kehitysvammaiset lapset ovat osallistuneet Kiljavan perinteisille kesäleireille jo yli 20 vuoden ajan ja jaetun leiriavustajan kanssa on voinut tulla mukaan jo monena kesänä. Avustajaa tarvitsevia leiriläisiä otetaan lähes kaikille Kiljavan Leirikesän leireille. Tarkemmat tiedot näet ajankohtaisesta leiriaikataulukosta ja varauspalvelusta. Tutustu lisää tästä.

Tuettu loma - edullisemmin yöleirille

Tuettu loma tarkoittaa sitä, että lapsi pääsee yöleirille edullisemmalla hinnalla, eli saa leirimaksuun alennuksen. Lähes kaikki lapset voivat hakea tuettua lomaa Leirikesän yöleireille. Tuettu loma myönnetään lapseen tai perheeseen liittyvien sosiaalisten, taloudellisten tai terveydellisten syiden perusteella.Tuettua lomaa haetaan samalla, kun lapsi ilmoittautuu leirille. Tutustu lisää tästä.

Tutustu leirivalikoimaan ja varaa lapselle kesäleiri Varauspalvelun kautta!

» Siirry Varauspalvelu