Onko lapsesi vielä vailla tekemistä kesälomalla?

Ei hätää, kesän hauskimmille leireille mahtuu vielä mukaan!

Usealla Kiljavan yöleirillä ja Partiolaisten päiväleirillä on vielä hyvin tilaa ilmoittautua mukaan. Ilmoittaudu mukaan ja koe unohtumaton leirikesä kanssamme. 

Partiolaisten päiväleirit pääkaupunkiseudulla 

Partiolaisten päiväleirejä järjestetään kesäkuussa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Leiri alkaa päivittäin klo 09.00 ja päättyy klo 16.00. Lapsen voi tuoda leiripaikalle jo klo 08.30 alkaen. Tiedossa retkelyä lähiympäristössä, kokkailua retkikeittimillä, nikkarointia ja lomasta nauttimista – tietysti mahtavassa porukassa!

Partiolaisten päiväleirit on tarkoitettu kaikille noin 7–12 -vuotiaille. Lapsen ei tarvitse olla partiolainen tullakseen mukaan.

Tutustu lisää: Partiolaisten päiväleirit

Kiljavan Leirikesä - perinteikkäät ja suositut telttaleirit Hyvinkäällä 

Kiljavan Leirikesä on jo yli 50 vuoden ajan Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa luonnon helmassa järjestetty suosittu ja perinteikäs lasten kesäleiri.

Kiljavan kesäleirit on tarkoitettu noin 7–12 -vuotiaille lapsille. Lasten lisäksi noin 13–15 -vuotiaat nuoret voivat osallistua leirille erityisessä brontto -ryhmässä. Heinäkuussa Kiljavalla järjestetään noin 13–16 -vuotiaiden aivan oma leiri, eli Nuorten leiri.

Myös 7–14 -vuotiaat kehitysvammaiset lapset voivat osallistua monelle Kiljavan kesäleirille omassa ryhmässään ja lapset jotka tarvitsevat leiriavustajan tukea, voivat osallistua lähes kaikille Kiljavan kesäleireille. 

Kiljavan kesäleireillä ollaan vuorokauden ympäri ja niiden pituus on noin 3–6 vuorokautta. Leirille pääsee omalla autolla tai lisämaksullisella bussikuljetuksella Helsingin keskustasta.

Tutustu lisää: Kiljavan Leirikesä 

Kaikille leireille voi ilmoittautua ympäri vuorokauden Varauspalvelussa. Tutustu leireihin ja varaa sinulle sopivin leiripaikka!

SIIRRY VARAUSPALVELUUN