Ensi kesänä järjestämme 21 yöleiriä Hyvinkäällä ja Tuusulassa. Yöleirejä järjestetään kesäkuun alusta elokuun alkuun. Ilmoittautuminen kesän yöleireille alkaa Varauspalvelussa huomenna ke 01.02.2023 klo 12.

Kiljavalla Hyvinkäällä järjestetään 3-6 vuorokauden pituisia yöleirejä noin 7-16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisää tietoa Kiljavan yöleireistä saat tästä klikkaamalla.

Kesärinteellä Tuusulassa järjestetään 3-4 vuorokauden pituisia yöleirejä 7-12-vuotiaille lapsille. Lisää tietoa Kesärinteen yöleireistä saat klikkaamalla tästä.

Ilmoittaudu kesäleireille Varauspalvelun kautta

Leirikesän Varauspalvelu on uudistunut. Uusi Varauspalvelu on helppokäyttöinen ja leireille ilmoittautuminen onnistuu sujuvasti.

Tässä vielä ohjeita ilmoittautumiseen:

  1. Ilmoittautuminen alkaa ke 1.2. kello 12 Leirikesän Varauspalvelussa.
  2. Ennen leirivarauksen tekoa sinun tulee rekisteröityä Varauspalveluun. Siirry Varauspalveluun ja napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu tai rekisteröidy -painiketta.
    • HUOM. Jos sinulla on ollut vanhaan varauspalveluun käyttäjätunnus, niin sinun tulee rekisteröityä uudelleen palveluun. Voit kuitenkin käyttää halutessasi uuteen rekisteröitymiseen samaa sähköpostiosoitetta.
  3. Kun olet rekisteröitynyt Leirikesän varauspalveluun, voit selailla leirivalikoimaa ja tehdä varauksia Leirikesän eri leireille.
  4. Olemme koonneet erilaisia ohjeita varauspalvelun käyttöön.Tästä pääset ohjeisiin.

Kun ilmoittautuminen on onnistunut, niin voit alkaa odottelemaan kesälomaa ja maailman parasta lastenleiriä!

SIIRRY VARAUSPALVELUUN