Leirikesä järjestää talvikaudella 2024 kaksi yöleiriä Kiljavan leirikeskuksessa Hyvinkäällä ja viisi päiväleiriä eri puolilla Helsinkiä. Ilmoittautuminen talvileireille on alkanut Leirikesän Varauspalvelussa!

Kuvassa kolme kuvaa talvileireiltä.

Talven yöleirit

Järjestämme joululomalla Kiljavan Loppiaisleirin ti 2.1.2024 – pe 5.1.2024 sekä Kiljavan hiihtolomaleirin ma 19.2.2024–la 24.2.2024. Talvikauden yöleirit pidetään Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa luonnon helmassa.

Yöleirit on suunnattu alakoululaisille, eli noin 7–12-vuotiaille lapsille, mutta kummallekin leirille on varattu pieni määrä paikkoja noin 13–15-vuotiaille yläkoululaisille, eli brontoille. Kiljavan talviloman yöleirillä on pari paikkaa myös avustajan tukea tarvitseville leiriläisille.

Talvileireillä nukutaan sisällä, mutta leirin ohjelma on täynnä mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkona! Ohjelmassa leikkejä ja pelejä, uusiin kavereihin tutustumista, askartelua ja muita mukavia leiritouhuja.

Leirille pääsee omalla autolla tai lisämaksullisella bussikuljetuksella Helsingin keskustasta.

Leirin hinta sisältää täyden ylläpidon leirillä, sisämajoituksen, ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä.

Talven päiväleirit

Järjestämme joululomalla Partiolaisten päiväleirejä ti 2.1.2024 – pe 5.1.2024 Pasilassa ja Pikku Huopalahdessa sekä hiihtolomalla päiväleirejä ma 19.2.2024–pe 23.2.2024 Munkkiniemessä, Pasilassa ja Viikissä.

Partiolaisten päiväleirit on tarkoitettu noin 7–10-vuotiaille lapsille, eli alakoulun 1.–3. luokkalaisille lapsille. Päiväleiri on mielekästä tekemistä lapsen talvilomalla. Jokainen leiripäivä on hyvin suunniteltu, valmisteltu ja toteutettu. Leirillä lapsi pääsee lomailemaan yhdessä turvallisten ohjaajien ja leirikavereiden kanssa

Leirilllä leikitään ja pelataan, tutustutaan uusiin leirikavereihin, retkeillään lähiympäristössä, nikkaroidaan, askarrellaan ja tehdään paljon muita leiritouhuja. Päivittäin syödään lounas, joka valmistetaan itse retkikeittimellä leiriohjaajan johdolla. Leiripäivään kuuluu myös välipala. Päiväleirien ruoka on maistuvaa, terveellistä ja se ottaa huomioon erilaiset erityisruokavaliot.

Leiriohjaajat ovat päivittäin paikalla klo 8.30–16.00. Ohjelma toteutetaan klo 9.00–16.00. Leirille voi saapua päivittäin joustavasti klo 8.30–9.00 välillä ja kotiin lähdetään päivittäin ohjelman päätyttyä klo 16.00.

Leirin hinnat 164–207€. Hinta sisältää kaiken, eli lounaan ja välipalan, ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä.

Tutustu talven leirivalikoimaan ja tule mukaan talven hauskimmille leireille!

Siirry Varauspalveluun

Muokattu julkaisua 13.11.2023, järjestämme hiihtolomalla päiväleirin myös Munkkiniemessä.