Leirikesä ry järjestää ensi kesänä yhteensä 120 erilaista leirijaksoa Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Tähän mennessä yli 1000 asiakasta on varannut elämyksellisen leiriloman. Kiitos kaikille ilmoittautuneille! Ilmoittautuminen jatkuu ilahduttavan vilkkaana ja suosittelemmekin varaamaan oman leirijakson mahdollisimman pian.

Kolme kuvaa Kiljavan Leirikesän leireiltä.

Leireillä koetaan onnistumisia, yhdessäoloa ja välittämistä

Laadukasta, suunniteltua ja mukavaa tekemistä tarjoava kesäleiri on lapselle yksi parhaista tavoista viettää kesälomaa. Pidämme erittäin tärkeänä kaikenlaisten lasten mahdollisuutta osallistua leirille. Virkistävä leiriloma tarjoaa kivaa tekemistä ja auttaa sekä lasta että perhettä tarvittaessa levähtämään arjen rutiineista.

Tarjoamme erilaisia leirejä kaikille lapsille. Ensikertalaisille suosittelemme esimerkiksi Partiolaisten päiväleirejä lähellä kotia. Seikkailua ja elämyksiä etsivälle suosittelemme perinteisiä Kiljavan Leirikesän yöleirejä Hyvinkäällä. Lisäksi järjestämme tunnelmallisia Kesärinteen Leirikesän yöleirejä luonnon helmassa Tuusulassa.

Pystymme tarjoamaan leirejä Kiljavalla myös lapsille, jotka tarvitsevat muita enemmän tukea ja apua leirin aikana. Noin 7–14 -vuotiaat kehitysvammaiset lapset voivat osallistua osalle Kiljavan leireistä. Avustajaa tarvitsevia leiriläisiä otetaan lähes kaikille Kiljavan Leirikesän leireille. Tutustu lisää tästä.

Leirien hinnat

Päiväleirin hinta määräytyy leirin pituuden ja lapsen kotikunnan perusteella ja vaihtelee noin 100 € - 207 € välillä. Hinta sisältää lounaan ja välipalan, ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä. Joillekin leireille on mahdollista saada hakemuksesta stipendi, eli alennusta leirin hintaan.

Yöleirin hinta riippuu monesta seikasta. Perushinta leirille vaihtelee leririn pituuden perusteella 261–360 € välillä, mutta hintaan on mahdollista saada useita erilaisia alennuksia. Lisätietoa erilaisista alennuksista löydät tältä sivulta. Leirin hinta sisältää täyden ylläpidon leirillä, telttamajoituksen Kiljavan kesäleirillä tai sisämajoituksen Kesärinteen kesäleireillä, ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä.

Ilmoittaudu kesäleireille uudistuneen Varauspalvelun kautta

Kuvassa Varauspalvelun etusivu mobiilinäkymässä.

Leirikesän Varauspalvelu on uudistunut. Uusi Varauspalvelu on helppokäyttöinen ja leireille ilmoittautuminen onnistuu sujuvasti. 

Huom. Jos sinulla on ollut vanhaan varauspalveluun käyttäjätunnus, niin sinun tulee rekisteröityä uudelleen palveluun. Voit kuitenkin käyttää halutessasi uuteen rekisteröitymiseen samaa sähköpostiosoitetta.

Tutustu leirivalikoimaan ja varaa lapselle maailman paras kesäleiri!

Siirry Varauspalveluun