Onko lapsesi vielä vailla tekemistä kesälomalla?

Ei hätää, kesän hauskimmille leireille mahtuu vielä mukaan. Kiljavan Leirikesän perinteisten yöleirien lisäksi voit tulla kokemaan leiritunnelmaa Kesärinteen Leirikesään järven rannalle tai Partiolaisten päiväleireille eri puolille pääkaupunkiseutua.

Kaikille leireille voi ilmoittautua ympäri vuorokauden Varauspalvelussa. Tutustu leireihin ja varaa sinulle sopivin leiripaikka!

Kiljavan Leirikesä - kiipeilyä, uimista ja kavereita

Nyt on aika varata paikka suosituilla Kiljavan Leirikesän leireillä! Kiljavalla on paljon kivaa ohjelmaa kiipeilystä roolileikkeihin ja uimisesta nuotiolla istumiseen. Leirillä ei taatusti tule tylsää, kun leirin ohjelmavastaavat pistävät parastaan ja vapaa-ajalla voi touhuta kavereiden kanssa vaikka mitä!

Leirejä järjestetään kesäkuun alusta aina elokuuhun asti. Vapaita paikkoja usealla leirillä!

Tutustu lisää: Kiljavan Leirikesä

Kesärinteen Leirikesä – leiritunnelmaa järven rannalla

Kesäkuussa yöleirejä järjestetään Tuusulassa 7-12-vuotiaille lapsille tunnelmallisessa leiriympäristössä Rusutjärven rannalla.

Ikimuistoinen leiriviikko tarjoaa kivaa tekemistä yhdessä kavereiden kanssa koko päiväksi. Leirin ohjelmassa retkeillään, nautitaan luonnosta, keräännytään nuotion äärelle ja välillä pulahdetaan uimaan. Yöpyminen tapahtuu sisällä leirikeskuksessa.

Kesärinteen leireillä vielä tilaa keravalaisille lapsille. Leirit järjestetään yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa.

Tutustu lisää: Kesärinteen Leirikesä

Partiolaisten päiväleirit pääkaupunkiseudulle

Partiolaisten päiväleirejä on kesäkuussa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Leireillä käydään retkillä, kokataan retkikeittimillä, nikkaroidaan ja nautitaan kesästä – tietysti hyvässä porukassa!

Tule kanssamme nauttimaan maailman parhaasta kesästä Partiolaisten päiväleireillä lähellä kotiasi! Suosituimmat leirimme ovat jo täynnä, mutta vielä löytyy paljon vapaitakin leirejä.

Leirit on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille ja retkeilijäleirit 10-12 -vuotiaille. Leireillä ollaan arkisin klo 8.30-16.00.

Vapaita paikkoja muun muassa: Kalasatamassa, Laajasalossa, Malmilla, Pasilassa, Pikku Huopalahdessa, Pitäjänmäessä, Suomenlinnassa, Vuosaaressa, Hiekkaharjussa, Soukassa ja niin edelleen...

Tutustu lisää: Partiolaisten päiväleirit


Tilaa leirituotteita mukaan leirille!

kokoontaitettava istuinalusta, vyölaukku, juomapullo tai lippis

Tilaa kokoontaitettava istuinalusta, vyölaukku, juomapullo tai lippis mukaan kesäleirille! 

Leirituotteet voi ostaa ilmoittautumisen yhteydessä tai ilmoittautumisen jälkeen profiilisivun kautta. Leiriläinen saa tilatun tuotteen leiripaikalla leirin alussa ja sen voi ottaa heti käyttöön.