AVAA LAPSELLE OVI LEIRILLE - LASTEN TUETUT LOMAT TUTUIKSI

Infotilaisuus lasten ja perheiden kanssa työskenteleville

Tiedekeskus Heurekassa maanantaina 6.5.2024 klo 9.30-13.00

Leirikesä ry järjestää maksuttoman seminaarin ja infotilaisuuden lasten- ja perheiden parissa toimiville ammattilaisille STEA:n tukemasta lasten loma- ja leiritoiminnasta maanantai 6.5.2024. Tiedekeskus Heurekassa. Samalla on mahdollisuus kuunnella ja keskustella asiantuntijoiden kanssa ajankohtaisista lapsiin ja nuoriin liittyvistä asioista.

Tilaisuudessa on puhumassa THL:n erikoissuunnittelija Yacine Kalke Maahanmuutto ja kulttuurinen moninaisuus -tiimistä. Luento käsittelee antirasmia nuorisotyössä sekä syrjimättömyyden ja antirasismin käytännön työkaluja sosiaalialan ammattilaisille.

OHJELMA

Aamukahvit on katettu klo 9:00 alkaen

9:30 Tilaisuuden avaus – Tervetuloa ja Leirikesä ry kuntien kumppanina.

9.45–10.40 THL:n erikoissuunnittelija Yacine Kalke: Antirasmi nuorisotyössä sekä syrjimättömyyden ja antirasismin käytännön työkaluja sosiaalialan ammattilaisille.

10.40–11.00 Kysymykset ja keskustelu.

11:00 Taukojumppa

11.05–12:00 Avaa lapselle ovi leirille - tuetut lomat tutuksi.

12.00–13.00 Yhteinen lounas Heurekan tiederavintolassa, tilaisuus verkostoitumiseen.

Lounas ja kahvitarjoilu ovat maksuttomia!

Tervetuloa tilaisuuteen mukaan!

Lounastarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen ma 29.4. mennessä. Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Ilmoittaudu tästä!

Tätä kutsua voi mielellään jakaa eteenpäin omassa organisaatiossa tai muille lasten ja perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille, joille arvelisit olevan hyötyä tapahtumasta.