Ilmoittautuminen kesäleireille alkaa maanantaina 22.1.2024 klo 12.00!

Ensi kesänä järjestämme yli 100 kesäleiriä kesäkuun alusta aina elokuuhun saakka. Ensimmäisessä vaiheessa varattavissa yli 60 päiväleiriä ja 20 yöleiriä.

Julkaisemme lisää päiväleirejä vielä helmikuussa, kun viimeisetkin neuvottelut ovat päättyneet ja paikat varmistuneet. Tilaa uutiskirjeemme, seuraa verkkosivujamme ja sosiaalisen median palveluita, niin saat tiedot lopuistakin leireistä ensimmäisten joukossa!


Partiolaisten päiväleirit pääkaupunkiseudulla

Leirikesä järjestää kesäkuussa Partiolaisten päiväleirejä Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Partiolaisten päiväleirit on tarkoitettu ihan kaikille 7–12 -vuotiaille koululaisille. Lapsen ei tarvitse olla partiolainen tullakseen mukaan.

Järjestämme päiväleirejä Helsingissä noin 20 leiripaikassa - mukana tuttuja ja turvallisia paikkoja kotia lähellä. Neuvottelut ovat vielä hieman kesken joidenkin Helsingin leiripaikkojen osalta, mutta vahvistamme leiripaikat helmikuussa. 

Katso kaikki tällä hetkellä varmistuneet Helsingin päiväleirit Partiolaisten päiväleirit -sivulla.

Espoossa tilanne vielä auki, mutta suunnitelmat ovat pitkällä

Tavoittelemme Espoossa leiripaikkoja Eestinmalmille, Kalajärvelle, Leppävaaraan, Soukkaan ja Tapiolaan. Valitettavasti Espoosta emme tässä vaiheessa pysty vahvistamaan vielä yhtään leiriä, mutta tiedotamme Espoon paikoista ja ilmoittautumisen alkamisesta lisää helmikuun aikana. Seuraa siis kanaviamme!

Vantaan päiväleirien ilmoittautuminen alkaa helmikuussa

Vantaalla jatkamme edelliskesien tapaan Martinlaaksossa. Tarkoituksenamme on jatkaa myös tutussa leiripaikassa Hiekkaharjussa. Vantaan kokonaisuus on vielä epävarma Hiekkaharjun osalta ja voimme vahvistaa leiripaikan vasta seuraavassa julkaisussa. Ilmoittautuminen kaikille Vantaan päiväleireille alkaa helmikuussa. 

KATSO PARTIOLAISTEN PÄIVÄLEIRIT


Kiljavan Leirikesällä 15 eri leirijaksoa heti kesäkuun alusta elokuun alkuun

Kiljavan Leirikesän perinteiset ja suositut yöleirit järjestetään Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa. Yhteensä 15 eri leirijaksoa kesäkuun alusta elokuun alkuun. Paikkoja noin 7–12 -vuotiaille leiriläisille, avustajan tukea tarvitseville lapsille ja kehitysvammaisille lapsille sekä noin 13–15 -vuotiaille brontoille. Leireille pääsee Helsingin keskustasta yhteisellä bussikuljetuksella.

Yöleirin leirimaksuun voi hakea alennusta eli tuettua lomaa. Tuetun loman voit saada, jos leiriläisen perheessä on sosiaalisia, terveydellisiä tai taloudellisia perusteita (esim. yksinhuoltajuus, maahanmuuttajatausta, pienet tulot). Leirimaksu on noin puolet leirin normaalihintaa edullisempi.

Järjestämme ensi kesänä nuorten oman leirin heinäkuussa. Nuorten leiri on tarkoitettu pääosin noin 13–16-vuotiaille yläkouluun siirtyville tai yläkoulussa oleville nuorille.

KATSO KILJAVAN LEIRIKESÄ


 Kesärinteen Leirikesä Tuusulassa kesäkuun ajan

Kesärinteen Leirikesä toteutetaan yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa. Kesärinteen leirit järjestetään Tuusulassa, Rusutjärven rannalla Kesärinteen leirikeskuksessa. Tarjolla on neljä leiriä kesäkuun ajan. Leirit alkavat maanantaisin ja päättyvät perjantaisin (juhannusviikko torstaina). Paikkoja noin 7–12-vuotiaille leiriläisille.

Kaikki lapset ympäri Suomen ovat erittäin lämpimästi tervetulleita osallistumaan Kesärinteen Leirikesän leireille, mutta erityisesti keravalaiset: leirien hinta on keravalaisille hieman muita edullisempi, ja keravalaisille on varattu leirille paikkoja muita enemmän.

KATSO KESÄRINTEEN LEIRIKESÄ


Ilmoittautuminen kesäleireille alkaa ma 22.1.2024 klo 12.00 Varauspalvelun kautta

Ilmoittaudu kesäleireille Varauspalvelun kautta - tässä vielä muutama vinkki ilmoittautumiseen:

  1. Siirry Varauspalveluun ja napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu tai rekisteröidy -painiketta. 
  2. Kun olet kirjautunut varauspalveluun, voit selailla leirivalikoimaa ja tehdä varauksia Leirikesän eri leireille.
  3. Oletettavasti Varauspalvelu käy heti klo 12.00 vähän hitaalla, kun samanaikaisia ilmoittautumisia tullee satoja. Mutta odota rauhassa ja yritä vaikka hetken päästä uudelleen - saat kyllä leirisi varattua!
  4. Varmista ilmoittautumisen jälkeen, että saat vahvistuksen leiristä sähköpostiisi. Vahvistusviestin saapumisessa voi kestää 0 min-60 min, mutta jos tunninkaan jälkeen mitään ei ole kuulunut, ota yhteyttä toimisto@leiri.fi. (Muista tarkistaa sähköpostin roskapostikansio!)
  5. Kun ilmoittautuminen on tallennettu, näet tiedot myös Varauspalvelun profiilisivun kautta.
  6. Kun ilmoittautuminen on onnistunut, niin voit alkaa odottelemaan kesälomaa ja maailman parasta lastenleiriä!

SIIRRY VARAUSPALVELUUN