Leirikesä 2024 pyörähti tämän viikon maanantaina käyntiin, kun yli 1000 lasta aloitti oman leiriseikkailunsa Partiolaisten päiväleireillä Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla sekä Kiljavan Leirikesän yöleireillä Hyvinkäällä ja Kesärinteen Leirikesän yöleirillä Tuusulassa. 

Koko kesäkauden aikana eri leireille on tällä hetkellä ilmoittautunut lähes 3 500 osallistujaa!

Monelle kesän leirille mahtuu vielä mukaan. Kurkkaa leiritarjonta ja lähde mukaan Leirikesän leireille Varauspalvelumme kautta.

Päiväleirit kesäkuussa

Partiolaisten päiväleirit pidetään kesäkuussa pääkaupunkiseudulla. Päiväleirit ovat melko loppuun varattuja varsinkin kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla, mutta juhannusviikolla ja kesäkuun viimeisellä viikolla on vielä tilaa! Katso varaustilenna ja ilmoittaudu mukaan Leirikesän varauspalvelussa.

Yöleirejä kesäkuusta elokuun alkuun

Kiljavan Leirikesän suosittuja ja perinteisiä yöleirejä järjestetään Hyvinkään Kiljavalla läpi koko kesän. Leirit ovat kestoltaan 2-5 vuorokauden pituisia yöleirejä, joilla ollaan leirin alusta loppuun. Kiljavan Leirikesän leirejä on järjestetty jo lähes 70 vuotta ja leirien korkealaatuinen ohjelma ja upeat puitteet tarjoavat lapselle elämyksellisen kesäloman. Kesäkuun, heinäkuun ja elokuun alun leireille mahtuu vielä varsin hyvin mukaan ja leireille voi ilmoittautua Leirikesän varauspalvelussa.

Kesärinteen Leirikesän leirit ovat jo tältä kesältä melkein täyteen varattu. Leirit järjestetään Tuusulassa luonnon helmassa Rusutjärven rannalla yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa. Leirit ovat kooltaan Kiljavan Leirikesän yöleirejä pienempiä, joten leirit tarjoavat erilaiset mahdollisuudet ohjelman ja tekemisen järjestämiseen. Leireille voi ilmoittautua Leirikesän varauspalvelussa.

Leirilehti ja sosiaalisen median kanavat pitävät kotiväen ajan tasalla leirimeiningistä

Lapsen viettäessä parasta aikaa mukavalla, turvallisella ja elämyksellisellä kesäleirillä, kotiväki voi seurata leirin tapahtumia monesta kanavasta. Yöleireiltä julkaistaan leirilehteä päivän tai parin välein verkossa. Leirilehteen kuvataan leiripäivän aikana sekä leirin arkisia tapahtumia että huippuhetkiä. Leirilehden kautta voi lähettää leiriterveisiä leirillä olevalle lapselle. Leiriterveiset tulostetaan ja toimitetaan perille yleensä kerran päivässä.

Lisäksi kaikkien leirien kuulumisia julkaistaan Leirikesän Facebook ja Instagram -tilillä. Käy kurkkaamassa kesäleirien tunnelmaa meidän sosiaalisen median kanaviltamme!