Ilmoittautuminen Espoon leireille alkaa 14.3.2024 kello 12

Yhteistyöneuvottelut Espoon kaupungin kanssa ovat edelleen kesken ja tämän takia ilmoittautuminen Espoon leireille siirtyy.

Ilmoittautuminen leireille aukeaa torstaina 14.3 kello 12 Leirikesän Varauspalvelussa. Leiripaikat ovat olleet aiempina vuosina hurjan suosittuja, joten kannattaa varmistaa leiripaikkansa heti ilmoittautumisen avauduttua.

Olemme hakeneet Espoossa seuraavia leiripaikkoja: Kalajärvi, Soukka, Latokaski, Pohjois-Tapiola, Otaniemi, Matinkallio, Lintuvaara, Espoon keskus ja Mankkaa.

Tällä hetkellä varmistuneet Espoon leiripaikat ovat Soukka ja Latokaski. Tiedotamme lähempänä ilmoittautumispäivää lisää tietoa Espoon leiripaikoista. 

Espoolaisten alennettu 50 euron hinta 

Avustusneuvottelut Espoon kaupungin kanssa ovat vielä kesken.

On mahdollista, että alennettu 50 euron leirihinta koskee viime vuoden tapaan vain vuonna 2015 tai sitä aikaisemmin syntyneitä espoolaisia lapsia, ja vuonna 2016 syntyneille espoolaisille lapsille leirit maksaisivat 179–222 euroa. Syynä tähän ovat Espoon kaupungin avustusehdot. Asia varmistuu kuitenkin lopullisesti vasta neuvotteluissa noin päivää ennen ilmoittautumisten alkamista. Samoissa neuvotteluissa varmistuvat vielä lopulliset leiripaikat.

Teemme kaikkemme, jotta kaikki espoolaiset peruskouluikäiset saataisiin tulevaisuudessa avustuksen piiriin. 

HUOM. Lue päivitetty uutinen Espoon leireistä ja hinnastosta 14.3.2024.