Päiväleirien alennus leirimaksun tueksi

Tällä sivulla voit hakea alennusta päiväleirille leirimaksun tueksi.

Olette ilmoittautuneet mukaan tulevan kesän leirille ja kiitokseksi ilmoittautumisesta haluamme tarjota sinulle tässä vaiheessa mahdollisuuden ostaa uuden lisäleirin kesälle saamasi viestissä olevista leireistä -50 % tarjouksella. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan maailman parhaimmille kesäleireille huippuedulliseen hintaan!

Saamasi viestiin on listattuna leirit, joille sinun on mahdollista ilmoittautua mukaan huippuedulliseen -50 % hintaan. Leirit ovat varattavissa tarjoushinnalla 23.05.2022 klo 13 jälkeen ja tarjous on voimassa niin kauan kuin leirillä on vapaita paikkoja. HUOM. Varaathan paikkasi pian, koska leireillä on paikkoja hyvin rajatusti.

Miten haen alennusta uudelle leirille?

  1. Ilmoittaudu ensin mukaan haluamallesi leirijaksolle (jollekin viestin listatuista leireistä)
  2. Hae tämän jälkeen alennusta alla olevalla lomakkeella
  3. Käsittelemme hakemuksen ja lisäämme alennuksen tämän jälkeen laskulle manuaalisesti
  4. Saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen varausvahvistuksen, leirikirjeen ja laskun. Lasku on ensin täysihintainen. Lisäämme alennuksen manuaalisesti ilmoittautumisen jälkeen. Eli älä huoli, kun varausvahvistuksen yhteydessä tulleessa laskussa on vielä leirin täysi hinta näkyvillä

HUOM. Tämä tarjous on tarkoitettu vain niille asiakkaille, joilla on jo varattuna leiri tulevalle kesälle. Ehtona alennuksen myöntämiseksi on osallistuminen jo ilmoittautumalle leirille tulevana kesänä. Alennuksen voi hyödyntää myös samassa taloudessa asuvaan toiseen henkilöön, esimerkiksi sisarukseen. Alennusta ei voi yhdistää stipendiin.


ALENNUSHAKEMUS