Stipendi leirimaksun tueksi

Tällä sivulla voi hakea stipendiä vuoden 2024 päiväleirille leirimaksun tueksi.

Voit hakea stipendiä leirimaksuun, jos perheessänne on taloudellisia haasteita. Taloudellisten syiden ei tarvitse liittyä suoraan leirille lähtevään lapseen.

Ilmoittaudu ensin leirille! Hae stipendiä vasta ilmoittautumisen jälkeen, kun olet saanut vahvistuksen ja laskun leiripaikasta. Leirille voit ilmoittautua Internet-varauspalvelumme kautta.

Stipendit myönnetään Kulmakoulusäätiön ja Tunkelon säätiön tätä tarkoitusta varten Leirikesälle myöntämästä avustuksesta. Stipendejä myönnetään niin kauan, kun avustusta on jäljellä. Stipendejä myönnetän vain päiväleirille leirimaksun tueksi. 

Yksi osallistuja voi saada stipendin yhden kerran kalenterivuodessa.

    • Tarkennuksena: esimerkiksi saman perheen molemmat sisarukset voivat saada stipendin, mutta saman perheen yksi osallistuja voi saada vain yhden stipendin.

Stipendin hakeminen ei automaattisesti muuta laskun eräpäivää, eikä oikeuta leirin peruuttamiseen.

Stipendi voidaan myöntää, vaikka olisit jo maksanut leirin. Silloin maksamme stipendin osuuden sinulle takaisin. Jos et ole vielä maksanut leirilaskua, stipendin osuus vähennetään leirilaskusta.

Tavallisesti asiakkaalle jää leirimaksusta omavastuuosuus maksettavaksi. Vuonna 2023 kaikilla leireillä omavastuu on 50,00 EUR. 

STIPENDIHAKEMUS
Täytä seuraavat kentät vain jos olet jo maksanut leirimaksun tai maksat leirimaksun ennen stipendin myöntämistä.
Mahdollinen leirimaksun palautus suoritetaan seuraavalle tilille: