Yöleiri luonnon helmassa on lapsen ikioma loma ja turvallinen seikkailu!

Yöleiri tarkoittaa sitä, että leirillä ollaan ympäri vuorokauden leirin alusta loppuun. Leirillä yövytään yhdessä muiden kanssa teltassa tai sisällä leirikeskuksessa. Tekemistä ja ohjattua toimintaa on aamusta iltaan.

Tutustu Kiljavan ja Kesärinteen leirien valikoimiin. Muista myös talvikauden yöleirit!

Lapsille ja nuorille

 • Yöleirit on tarkoitettu noin 7–12 -vuotiaille lapsille, 13–15 -vuotiaille nuorille ja joillekin leireille voivat osallistua jopa 16 -vuotiaat nuoret.
 • Kehitysvammaiset lapset ja nuoret, sekä esimerkiksi henkilökohtaista avustajaa tarvitsevat lapset voivat osallistua yöleireille.

Kesäkuusta elokuuhun ja koulujen talvilomilla

 • Yöleirejä järjestetään kesäkuun alusta elokuun alkuun, eli koko koulujen kesäloman ajan. Yöleirejä järjestetään myös koulujen talvilomien aikana.
 • Yöleirit kestävät yleensä 2–6 vuorokautta. Leiri alkaa usein sunnuntaina ja päättyy esimerkiksi seuraavana keskiviikkona tai lauantaina.

Etelä-Suomessa

 • Yöleirit järjestetään Etelä-Suomen alueella, esimerkiksi Hyvinkäällä tai Tuusulassa. Kaikille yöleireille pääsee omalla autolla tai lisämaksullisella tilausbussilla.

Leirin hinta

 • Tyypillisesti viikon mittainen yöleiri maksaa alennuksineen noin 170 €. Tarkat hinnat löydät hinnastosta.
 • Yöleirin hinta riippuu monesta seikasta. Perushinta leirille vaihtelee leririn pituuden perusteella 261–360 € välillä, mutta hintaan on mahdollista saada useita erilaisia alennuksia. Lisätietoa erilaisista alennuksista löydät tältä sivulta.
 • Kehitysvammaisten, sekä esimerkiksi henkilökohtaista avustajaa tarvitsevien lasten leirien hinnat ovat näitä esimerkkihintoja korkeampia.
 • Leirin hinta sisältää täyden ylläpidon leirillä, telttamajoituksen Kiljavan kesäleirillä tai sisämajoituksen talvileirillä ja Kesärinteen kesäleireillä, ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä.

Leirin ohjelma

 • Kiljavan yöleirit ovat kesäisin perinteisiä telttaleirejä ja Kesärinteen leireillä nukutaan sisällä leirikeskuksessa. Leireillä on vauhdikasta teemaohjelmaa, harrastus- ja askartelukerhoja ja rauhallisia telttakylähetkiä oman ryhmän seurassa. Lasten omalla vapaa-ajalla kiipeillään esimerkiksi kiipeilyseinällä, hypitään trampoliinilla tai uidaan järvessä tai meressä – eri leiripaikoissa hieman erilaisessa ohjelmasisällöllä. Talvisin yövytään sisällä leirikeskuksessa ja ohjelmaa toteutetaan niin ulkona kuin sisällä.
 • Jokaiseen leiripäivään kuuluu jopa viisi yhteistä ruokailua ja keskellä päivää pääsee ostoksille leirikioskiin.

Ilmoittautuminen

 • Kaikki yöleirit löydät Leirikesän varauspalvelusta. Varauspalvelussa voit ilmoittautua leirille, tarkastella ja muokata omia ja lapsen tietoja, sekä maksaa leirin monilla eri maksutavoilla.

» Siirry varauspalveluun napsauttamalla tästä

Voit myös tutustua erilaisiin yöleireihin tarkemmin leirien omilla sivuilla:

» Kiljavan Leirikesä® Hyvinkäällä » Kesärinteen Leirikesä Tuusulassa » Talven yöleirit