Kesärinteen Leirikesä
Kesärinteen Leirikesä

Kesärinteen Leirikesä – tunnelmalliset yöleirit Tuusulassa Rusutjärven rannalla

Kesärinteen leirit järjestetään Tuusulassa Kesärinteen Leirikeskuksessa. Kesärinteen leirikeskus sijaitsee luonnon helmassa, jossa koetaan metsä ja järvi jo heti ulko-ovella. Leirille pääsee saapumaan omalla autolla sekä lisämaksullisella bussikuljetuksella niin Keravalta kuin Helsingistäkin.

Kesärinteen leirit on tarkoitettu alakoululaisille, noin 7–12 -vuotiaille lapsille. Leirillä ollaan vuorokauden ympäri ja yhden leirin pituus on 3–4 vuorokautta. Kesärinteen Leirikesän leireillä yövytään sisällä leirikeskuksessa.

Kesärinteen leireillä seikkailee kerralla noin 40 leiriläistä. Leirin ohjelmassa koetaan perinteistä leiritunnelmaa, jossa retkeily, luonto ja nuotiot ovat osa yhteisöllistä ja kokemuksellista leiripäivää. Välillä pulahdetaan myös uimaan Rusutjärveen tai nautitaan kesäpäivistä kanotoiden. Vaikka leirillä uimaan pääseekin helposti, ovat lapset aina ohjaajan valvonnan alla rantatouhujen aikana.

Kesärinteen Leirikesän leireillä tarjoamme jokaiselle lapselle yhteisöllisen leirikokemuksen tunnelmallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Leiriläiset ja ohjaajat tekevät yhdessä kivaa leiriohjelmaa, jotka takaavat leiriläisille parhaat kesäpäivät yhdessä kavereiden kanssa.

Leirit järjestetään yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa.

Leirijakson nimi Ajankohta Pituus Hinta Lapsiryhmät Ilmoittautuminen
Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole tähän kategoriaan kuuluvia leirejä.


Leirikesä ry: Töölönkatu 55, 00250 Helsinki - puhelin (09) 8865 1280 (ma-to klo 10.00-15.00) - toimisto@leiri.fi

Y-tunnus: 0746614-5 - Tietosuojaseloste - SaavutettavuusselosteEvästeet - Uutiskirje

© Leirikesä ry 2018.