Kesärinteen Leirikesä – tunnelmalliset yöleirit Tuusulassa Rusutjärven rannalla

Kesärinteen leirit järjestetään Tuusulassa Kesärinteen Leirikeskuksessa. Kesärinteen leirikeskus sijaitsee luonnon helmassa, jossa koetaan metsä ja järvi jo heti ulko-ovella. Leirille pääsee saapumaan omalla autolla sekä lisämaksullisella bussikuljetuksella niin Keravalta kuin Helsingistäkin.

Kesärinteen leirit on tarkoitettu alakoululaisille, noin 7–12 -vuotiaille lapsille. Leirillä ollaan vuorokauden ympäri ja yhden leirin pituus on 3–4 vuorokautta. Kesärinteen Leirikesän leireillä yövytään sisällä leirikeskuksessa.

Kesärinteen leirit järjestetään kesäkuussa viikoilla 1 ja 4.

Kesärinteen leireillä seikkailee kerralla noin 40 leiriläistä. Leirin ohjelmassa koetaan perinteistä leiritunnelmaa, jossa retkeily, luonto ja nuotiot ovat osa yhteisöllistä ja kokemuksellista leiripäivää. Välillä pulahdetaan myös uimaan Rusutjärveen tai nautitaan kesäpäivistä kanotoiden. Vaikka leirillä uimaan pääseekin helposti, ovat lapset aina ohjaajan valvonnan alla rantatouhujen aikana.

Kesärinteen Leirikesän leireillä tarjoamme jokaiselle lapselle yhteisöllisen leirikokemuksen tunnelmallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Leiriläiset ja ohjaajat tekevät yhdessä kivaa leiriohjelmaa, jotka takaavat leiriläisille parhaat kesäpäivät yhdessä kavereiden kanssa.

Leirit järjestetään yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa. Koska leiri järjestetään yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa, keravalaiset lapset pääsevät leirille hieman muita edullisemmin ja keravalaisille lapsille on varattu isompi määrä paikkoja leiriltä.


Marttisen Leirikesä – elämykselliset yöleirit luonnonkauniilla paikalla Virroilla

Marttisen leirit järjestetään Virroilla Nuorisokeskus Marttisessa. Monipuolinen nuorisokeskus sijaitsee vesistöjen ja metsäisen luonnon keskellä. Leirille pääsee saapumaan omalla autolla sekä lisämaksullisella bussikuljetuksella niin Keravalta.

Marttisen leirit on tarkoitettu alakoululaisille, noin 7–12 -vuotiaille lapsille. Leirillä ollaan vuorokauden ympäri ja yhden leirin pituus on 3–4 vuorokautta. Marttisen Leirikesän leireillä yövytään sisällä leirikeskuksessa.

Marttisen leirit järjestetään kesäkuussa viikoilla 2 ja 3.

Marttisen leireillä seikkailee kerralla noin 17-30 leiriläistä. Leirin ohjelmassa koetaan perinteistä leiritunnelmaa, jossa elämyksellisyys, seikkailu, retkeily, luonto ja monipuoliset aktiviteetit ovat osa yhteisöllistä ja kokemuksellista leiripäivää. Välillä pulahdetaan myös uimaan läheiseen järveen tai nautitaan kesäpäivistä monipuolisten aktiviteettien parissa yhdessä kavereiden kanssa. Vaikka leirillä uimaan pääseekin helposti, ovat lapset aina ohjaajan valvonnan alla rantatouhujen aikana.

Marttisen Leirikesän leireillä tarjoamme jokaiselle lapselle yhteisöllisen leirikokemuksen tunnelmallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Leiriläiset ja ohjaajat tekevät yhdessä kivaa leiriohjelmaa, jotka takaavat leiriläisille parhaat kesäpäivät yhdessä kavereiden kanssa.

Leirit järjestetään yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa. Koska leiri järjestetään yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa, keravalaiset lapset pääsevät leirille hieman muita edullisemmin ja keravalaisille lapsille on varattu isompi määrä paikkoja leiriltä.


Kesärinteen ja Marttisen yöleirit

Leirit on järjestetty tähän taulukkoon leirin ajankohdan mukaisesti niin, että seuraavaksi ajankohtainen leiri on ylimpänä.

Voit vierittää taulukkoa vasemmalle ja oikealle mobiilinäkymässä ↔

Leirijakson nimi Ajankohta Pituus Ikäryhmät Lapsiryhmät Hinta Ilmoittautuminen
Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole tähän kategoriaan kuuluvia leirejä.