Aikamatkaajat villitsevät leirin kesän viimeiseen discoon!

04.08.2023

Perjantai on leireillä aina erityinen päivä - onhan kyseessä viimeinen kokonainen leiripäivä. Päivän huipentaa disco, johon valmistautuminen on parhaimmillaan aloitettu jo kotona ennen leiriä. Tanssiliikkeitä hiottiin loistoonsa jo pitkin päivää muun muassa Cha Cha Chan ja Kuningaskobrien tahtiin.


Puolen leiristä puhdistautuessa saunoilla toiset pääsivät touhuamaan sporttikerhoihin. Kerhoista löytyi laajalla skaalalla erilaisia urheilullisia aktiviteetteja, kuten saappaanheittoa, mölkkyä, murhaajaleikkejä sekä Just Dance. Toiminnantäyteisen aamupäivän jälkeen päästiin nauttimaan maukasta makaronilaatikkoa, joka oli ollut monen leiriläisen toiveruoka.

Iltapäivällä discopäivän jännitys syveni entisestään, kun lippuaukealla leiriläisten joukkoon tupsahti aikamatkaajia. Pian leiriläisille selvisi, että aikamatkaajat olivat saapuneet leiriin yöllä aikakoneella, joka kuitenkin oli seonnut. Aikamatkaajat olivat siis jumissa leirissä! Onneksi heillä oli kuitenkin sama aikomus kuin leiriläisillä - hauskanpito! Ennen discoa aikamatkaajat pääsivät opettamaan leiriläisille uusia taitoja. Ateena ja Sparta johdattivat joukkonsa taistelemaan kaupunkisodassa, Robin Hoodz koulutti leiriläisiä jousiammuntapisteellä ja Katariina Kaunotar laittautui leiriläisten kanssa discoon tekemällä upeita lettikampauksia.


Illalla viimein koitti hetki, kun Aliksen ovet avautuivat ja leiriläiset pääsivät valloittamaan tanssilattian. Puhveli Pete ja Robin Hoodz villitsivät leiriläisiä esittämällä säkenöivimmät tanssiliikkeensä samalla kun DJ Kingi Burger soitti kuumimpia hittejä. Discon jälkeen aikamatkaajat joutuivat hyvästelemään leiriläiset, mutta ilta oli varmasti sekä leiriläisille että aikamatkaajille erittäin ikimuistoinen!
Ilta huipentui vielä yhteiseen, tunnelmalliseen hetkeen uimarannassa, jossa hyvästeltiin kesän leirit. Olipa jälleen kokemusrikas ja kertakaikkisen upea leirikesä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa