Aurinkoinen keskiviikko Kesärinteellä

10.06.2020

Keskiviikkoisin Kesärinteellä suunnataan retkelle, ja niin tehtiin tänäänkin! Aurinko paistoi jo lämpimästi, kun lipunnoston jälkeen tarkastettiin vielä kerran retkireput, täytettiin juomapullot ja valittiin viimeisetkin pelivälineet mukaan retkelle. Ainakin vesipyssyjä, lentopallo ja hiekkaleluja lähti leiriläisten matkaan kohti Rusutjärven uimarantaa. Siellä kelpasi viettää kesän tähän mennessä lämpimintä leiripäivää uiden ja leikkien. Lounasaikaan paikalle karautti myös keittiön väki mukanaan ainekset herkulliseen bologneseen, jonka leiriläiset itse valmistivat retkikeittimillä. Ennen kotiinlähtöä herkuteltiin vielä leirissä loihdituilla tuoreilla sämpylöillä. Nam!

Voisi luulla, että retki uimarannalle täyttäisi päivän uintikiintiön, mutta mitä vielä! Pulikointi-intoisimmat pääsivät leiriin palattuaan vielä retkisaunaan ja Kesärinteen omalle uimarannalle vesileikkeihin. Loput purkivat energiaa vauhdikkaassa lipunryöstössä tai keskittyivät ottamaan rennosti pitkän päivän päätteeksi. Päivällisellä syötiin sitten lihapullia ja perunaa maukkaan kastikkeen kera. Kuten leirinjohtaja leiriä laulatti, “pullat ja pottu herkkua on”!

Päivällisen jälkeen koettiin kuitenkin kummia hetkiä, sillä leiriin ilmestyi itse Robin Hood ja heti perään ritari Julma, joka kaikkien kauhuksi lukitsi leirin vaahtokarkit varastoon. Onneksi rohkeat leiriläiset liittyivät Robin Hoodin apujoukkoihin ja pelastivat vaahtokarkit ritarin kynsistä. Niin saatiin päättää tämäkin päivä yhdessä nuotion ääressä, ilta-auringon lämpimässä hehkussa vaahtokarkkeja paistellen.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa