Aurinkoinen viikonalku Kiljavalla

10.06.2024

Aurinkoista leirinalkua leiri! Jälleen on yksi leiri pyörähtänyt käyntiin Kiljavan nummella. Sää on ollut aurinkoinen yhtä pikaista sadekuuroa lukuunottamatta. Leirin alussa leiriläiset opettelivat peukkumerkin, jakaantuivat telttakyliin ja tutustuivat niin leirialueeseen kuin uusiin telttakavereihinsa.

Tekemistä on riittänyt. Majoittuminen telttoihin on varmasti ollut monelle leiriläiselle jännittävä kokemus. Onneksi jokaisessa teltassa on 4-5 leiriläistä joiden kanssa voi pohtia niin makuupussin käyttöä kuin leirin ohjelmaa.

Mutta keitä nämä teltassa yöpyvät muut leiriläiset sitten ovat? No siitähän otettiin päivän aikana selvää erilaisten ryhmäyttävien leikkien muodossa. Kiljavalla pidetään huolta että jokaisella leiriläisellä on vähintään yksi kaveri leirillä ja uusia kavereita saa aivan varmasti leirillä!

Mutta sitten onkin päivän jännittävimmän hetken aika. Teltoissa nukkuminen on monelle leiriläiselle aivan uusi kokemus. Teltoissa pääset nauttimaan luonnon äänistä ja kuusten huminasta. Leiriläisten turvana yöllä on aina yövalvojat. Hyvää yötä leiri ja huomenna nähdään!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa