Avaruusörkki Bloxor ja käpykaivos

02.08.2023

Keskiviikko Kiljavalla. Yöllä on kuultu paljon outoja ääniä, mutta kukaan ei ole löytänyt syytä äänille. Aamun sarastaessa leiriläiset kömpivät teltoistaan lippuaukiolle. Mutta mikä kumma tuolla lippuaukiolla on? Lähemmän tarkastelun tuloksena toteamme tämän kumman kapistuksen olevan avaruusalus. Yöllisten äänien lähde on siis löydetty.

Kaikki Kiljavan kyläläiset ovat paenneet outoja ääniä. On siis aika löytää heidät ja tuoda heidät yhteen miettimään tapahtunutta. Joku kumma “Suuren kävyn Tuomioherra” on myös tullut ihmettelemään avaruusalusta, ja kertoo odottaneensa sen tuloa jo pitkään.

Onneksemme paikalle saapuu sankarioppillas Leana, joka kertoo aikovansa pelastaa koko leirin ja kaikki Kiljavan kyläläiset! Leana kuitenkin kertoo olevansa vain sankarioppilas eikä vielä oikea supersankari, joten hän pyytää leiriläiset avukseen.

Aluksen omistajaksi paljastuu ilkeä avaruusörkki Bloxor, joka on tullut Kiljavalle tehdäkseen siitä käpykaivoksen. Bloxor myös päihittää sankarioppilaan taistelussa jolloin Leana joutuu perääntymään ja keräämään voimia yhdessä leiriläisten kanssa.

Leiriläiset opettelevat Leanan kanssa erilaisia sankaritaitoja ja harjoittelun tuloksena Leana saa supersankarin hanskat. Lopulta Leana haastaa Bloxorin uudestaan taisteluun ja taistelun tuloksena Bloxor joutuu järveen.

Voiton vuoksi Kiljava säilyy vielä leiripaikkana ja illalla järjestimme suuret juhlat sen kunniaksi.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa