Disco disco disco! Tänään bailataan!

07.06.2024

Tänään oli vuoden ensimmäisen leirin viimeinen kokonainen päivä! Aika vain lentää kun on niin kivaa ja leiri meinaa loppua kesken kaiken! Onneksi kesällä on vielä paljon leirejä, joten hauskuus ei suinkaan lopu tähän! Toivottavasti näemme vielä kesällä uudestaan!

Leiri alkoi mukavasti auringonpaisteessa. Lipunnoston jälkeen osa leiriläisistä meni saunomaan, osa toiminta pisteille ja osa vielä auttoi SUPERfarmari Leeviä selvittämään kadonneen mutanttiporkkanansa kohtaloa. Valitettavasti porkkanan oli syönyt Taina, joka kuitenkin lupasi auttaa SUPERfarmaria kasvattamaan perunoita.

Perunoista ja porkkanoista päästiinkin sopivasti syömään. Tänään ruoaksi oli kanaa riisillä, nugetteja perunamuusin kera sekä iltapalaksi vielä hodarit! Ruoka maistui aktiivisen päivän jälkeen leiriläisille.

Illan kruunasi vielä perinteinen mehudisco! Discossa leiriläiset pääsivät bailaamaan sydämensä kyllyydestä! Discossa tarjolla oli vettä ja mehua kaikille janoisille tanssijoille. Illan bailauksen jälkeen leiriläiset kävivät vielä ahmimassa hodarit masuunsa ja suuntasivat sitten unten maille.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa