Diskoperjantai

26.02.2016

Perjantaiaamu alkoi bronttojen suunnittelemalla ohjelmalla, jossa Kapteeni Koukku oli saapunut leirille ja ryöstänyt kanttiinin avaimen ja kaikki kanttiinin Dumlet! Lapset pääsivät ratkomaan ongelmia ja keräämään kultarahoja tekemällä erilaisia tehtäviä. Tehtävissä he pääsivät ylittämään vesistöä maitolaatikoiden avulla ilman, että he osuivat maahan, smyygailemaan ja taktikoimaan, naurattamaan surullista alligaattoria sekä etsimään yhden hahmon lapsia. Ohjelma pidettiin ulkona pienessä pakkasessa lämpimissä vaatteissa. Ohjelman päätteeksi lapset ratkaisivat ongelman ja kanttiinin avain saatiin takaisin, kun Kapteeni Koukku suostui vaihtamaan Dumlet kultarahoihin. Huikeat hahmot ilostuttivat lapsia ja ohjaajat pääsivät revittelemään erilaisissa rooleissa parhaansa mukaan vikan kokonaisen leiripäivän kunniaksi!

Iltapäivällä ohjelmassa ovat saunat ja erilaisia kerhoja, joissa pääsee arvuuttelemaan arvoituksia, askartelemaan, pelailemaan ja koristelemaan illalla odottavaa diskoa!

Illalla diskossa on luvassa tämän hetken musiikkihittejä, vanhoja Leirikesän klassikoita ja loistavaa tanssimeininkiä! Diskon ohessa syödään iltapalaa, jonka jälkeen pakkaillaan tavaroita valmiiksi leirin vikaa aamua varten. Tänään nautitaan vielä uusien leirikavereiden seurasta, mutta samalla odotetaan jo lauantaita!

Huomenna osa lapsista lähtee bussilla kotiin ja osaa tullaan hakemaan autolla. Hakemaan tuleville on tarjolla lounasta viiden euron hintaan, jota varten voi varata käteistä mukaan! Iso setti leirikuvia on mahdollista ostaa kuvatikulla kymmenen euron hintaan. Nyt vielä nautitaan vikasta leiri-illasta ja talvilomaviikon loppupuolesta!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa