Elementtien maa

10.07.2024

Elementit tervehtivät teitä leiri! Tänään on Kiljavalla vietetty teemapäivää Elementtien säestämänä! Pieni Ruu vietti tänään 12-vuotis syntymäpäiviään, ja täälläpäin on tapana kuulla vanhalta lajittelijahatulta mikä on hänen oma elementtinsä!

Ruu ei kuitenkaan ollut aivan varma mitä elementtiä hän toivoisi itselleen, mutta onneksi Kiljavalta löytyi paljon leiriläisiä valmiina auttamaan! Leiriläiset lähtivät kukin yhden elementin perään oppimaan elementtinsä tapoja.

Kellon soidessa oli Ruun aika mennä lajitteluseremoniaan. Leiriläiset olivat valmistaneet oman elementtinsä kannustuskylttejä, sekä erilaisia huutoja! Ruu ei mitenkään osannut valita mitä elementtiä hän hatulta toivoisi, mutta onneksi Lajitteluhattu tietäisi Ruun oman elementin.

Lajitteluhatun paikalle toi valtakunnan hallitsija Safaan. Safaan toimi seremonian mestarina, ja asetteli Lajitteluhatun Ruun päähän. Lajitteluhattu pohti pitkään. Lajitteluhattu kertoi Ruulla olevan useiden elementtien ominaisuuksia, mitä Safaan säikähti ja nappasi Lajitteluhatun äkkiä.

Tästähän Ruu ei pitänyt, ja hän lähti alakämpän katolle mököttämään. Leiriläiset lähtivät opettamaan elementeille toisten elementtien taitoja. Oli vesiliukumäkeä, vaahtokarkkien paistoa, kukkien istutusta ja ilmapalloeläinten tekoa.

Loppujen lopuksi Ruu suostui tulemaan katolta alas, kun hän huomasi eri elementtien tekevän yhteistyötä. Safaan tunnusti Ruulle, että hän olisi valtakunnan seuraava hallitsija. Ruu kastettiin uuteen rooliinsa saunarannassa, jota seurasi Ruun syntymäpäiväjuhlat.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa