Encanton tahdittama teemapäivä Kiljavalla.

08.06.2022

Tänään leiriläiset ovat saaneet nauttia Disneyn Encanton tahdittamaa teemapäivän ohjelmaa Kiljavalla ilman ylimääräisiä sateita. Madrigalien perhe saapui Kiljavalle hankkimaan apua leiriläisiltä. Nimittäin perheen taianomainen kynttilä oli kadonnut, ja leiriläiset pääsivät selvittämään vihjeitä erilaisilla rasteilla.

Vedestä ollaan nautittu kuitenkin uimisen merkeissä ja totta kai jälleen eräs hahmo, tarinan päähenkilö Bruno, heitettiin järveen miettimään omaa käytöstään. Hän oli nimittäin vienyt perheen kynttilän. Lopulta hän kuitenkin palautti maagisen perheen perinnön ja ymmärsi, mikä elämässä onkaan tärkeintä.

Illalla Brunoa lopulta juhlistettiin, ja leiriläiset pääsivät nauttimaan herkkujen syömisestä sekä tanssahtelemaan karaokessa mm. “Me ei mainita Brunoo” -biisin tahtiin. Kasvomaalaukset ja letitykset sekä boffaus kuului näihin juhliin myös, totta kai. Hieno taianomainen päivä takana.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa