Ensimmäinen leiripäivä Marttisissa

13.06.2022

Ensimmäisenä leiriaamuna lähdettiin yhdessä bussilla kohti Nuorisokeskus Marttista. Ilmassa oli kuplivaa jännitystä ja innostusta. Kun bussin ikkunasta oli vilkutettu vielä viimeiset heipat kotiväelle, niin bussissa alkoi iloinen puheensorina ja juttelu tulevasta leiristä. Jo bussimatkan aikana tutustuttiin uusiin leirikavereihin. Matkan aikana pidettiin lyhyt pysähdys ja matkalla syötiin myös eväitä.


Bussimatka sujui hienosti ja vihdoin päästiin perille Virroille. Heti ensimmäisenä päästiin syömään maittava lounas ja kuulemaan aloitusinfo. Lisäksi leikittiin nimileikkejä, jotta kaikki oppisivat nopeasti leirikavereiden nimet. Tämän jälkeen lähdettiin majoittumaan mökkeihin. Huonejaot olivat nopeasti selvillä ja kaikki pääsivät petaamaan omat sängyt ohjaajien avustuksella.


Illalla päivällisen jälkeen pidettiin leiriolympialaiset. Leiriolympialaisissa kisattiin viidessä eri lajissa: sulkapallon tarkkuusheitto, pikajuoksu, saappaan heitto, tikan heitto ja suohon laulanta. Kisat olivat todella tasaväkiset ja kaikki suoriutuivat hienosti. Iltapalan jälkeen rauhoituttiin omiin mökkeihin iltatoimiin. Iltasadun jälkeen nukkumaan kävi monta väsynyttä, mutta iloista leiriläistä.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa