Ensimmäinen päivä Kesärinteellä

22.06.2020

Kas näin pyörähti käyntiin Kesärinteen leirikesän viimeinen viikko! Leiri aloitettiin yhteisesti lipunnostolla, leirilaululla ja ryhmiin jakautumisella. Reippaat Hittavaiset pystyttivät telttansa leirialueen kupeeseen, Krakenit ja Vetehiset puolestaan rakensivat kesäpesänsä Nalletaloon. Iltapäivän ohjelmaan kuului tutustumisleikkien lisäksi melomista aurinkoisella Rusutjärvellä, boffausta eli pehmomiekkailua, lautapelejä sekä taiteellista ilmaisua piirrellen ja maalaten. Kuuman päivän hitiksi muodostui vauhdikas vesisota!

Päivällisen jälkeen leiriin saapui kolme kummaa hahmoa, jotka paljastuivat kesäkylien nimien innoittajiksi: itse Kraken, Hittavainen ja Vetehinen! Kolmikko halusi selvittää keskinäisen paremmuusjärjestyksensä, ja leiriläiset pääsivätkin oman hahmonsa kanssa kisaamaan muita kesäkyliä vastaan intensiivisessä pelissä, johon oli kenties haettu vaikutteita eräästä suositusta mobiilipelistä. Tarkoitus oli arpakuution ohjaamana lähettää pelaajia kohti muiden ryhmien torneja ja yrittää sitten koko joukkueen voimin kaataa niitä pala kerrallaan, vauhdikkaita fyysisiä tehtäviä tai visaisia älypähkinöitä ratkoen. Oman twistinsä toivat matkan varrella toisensa kohdanneiden joukkueiden väliset kivi-sakset-paperi-skabat. Jännittävien käänteiden päätteeksi voiton veivät Hittavaiset, mutta leiritoimittajalla on sellainen kutina, että tämä saaga saa vielä viikon mittaan jatkoa... Nyt on leirissä kuitenkin aika iltasatujen ja yöunien. Huomiseen!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa