Franz Tuohisen kanttiinitili

12.06.2024

Taianomaista toimintapäivää Kiljavalta! Leirin aamu alkoi yllättäen brontto-ohjaajien vetämällä aamuradiolla. Aamuradiossa näimme lauluesityksiä, vitsejä, galluppia ja tietenkin mainoksia. Aamuradion jälkeen lipunnoston keskeytti toiminnanjohtaja Franz Tuohinen, joka saapui keskelle lippuaukiota tekemään töitä. Lipunnosto saatiin kuitenkin pakettiin keskeytyksestä huolimatta.

Lipunnoston jälkeen Franz kertoi tulleensa työntekijöidensä kanssa leiriin etsimään riimukiviä. Leiriläisille oli kyllä suunniteltu jo aivan muuta ohjelmaa, mutta pikaisen äänestyksen jälkeen taianomaisten riimukivien etsiminen voitti pallopelit mennen tullen. Franzin työntekijät alkoivat treenaamaan leiriläisten kanssa erilaisia löytöretkeilijän taitoja, kuten lohkareiden väistämistä, joen ylittämistä ja koodien ratkaisemista.

Kun leiriläiset olivat koulutettu oli aika lähteä löytöretkelle peikkokylään. Franz jäi taakse pitämään leiriä yllä. Peikkokylässä leiriläiset tutustuivat paikallisiin peikkoihin, kaivoivat riimukiviä sekä myös entisöivät jo himmentyneitä riimukiviä. Kuitenkin kaiken hauskan keskellä pääleiristä kantautui huonoja uutisia. Franz oli kaapannut vallan ja nostanut kanttiinin hintoja pilviin. Yksi poppistikkari maksaa 2000€ !

Leiriin päästyään leiriläiset pääsivät todistamaan Franzin ja bronttojen vallankaappausta. Kuitenkin peikkokylästä löydetyt riimukivet auttoivat heitä ymmärtämään, miksi Franz oli tehnyt vallankaappauksen. Franz oli ollu leiriläisenä 30 vuotta sitten eikä ollut saanut tehdä kanttiinitiliä ohjaajan virheen vuoksi. Franz ja ohjaaja heitettiin lopulta molemmat järveen.

Kuitenkin lopuksi ohjaaja pyysi Franzilta anteeksi, ja sai vihdoin ja viimein tehtyä kanttiinitilinsä. Franzilla oli kuitenkin vain 13 senttiä jäljellä kaikkien näiden vuosien jälkeen, mutta leirinjohto lupasi Franzille yhden poppistikkarin.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa