Haastetta laatikkoleikissä!

07.07.2022

Torstai-aamupäivän aloitti toimintapisteet. VIhdoin ja viimein oli aika päästä kokeilemaan sitä aktiviteettia mitä ei vielä ollut kerennyt testaamaan! Moni laatikkoleikin ensikertalainen piti nimenomaan leikin haastavuudesta. “Laatikoiden pinoaminen vaikeutui koko ajan kun mentiin korkeammalle! Mä sain 14 laatikkoa!” tokaisi innokas huimapää mediavastaavan haastattelussa. Jälleen auki oli niin boffaus, kanootit ja sup-lautailu, kiipeilyseinä kuin kanalakin. El maco junior, Sorsa ja Tomi hoitivat osuutensa aivan täydellisesti juuri toimintapisteiden aikaan. Vajaa kymmenen leiriläistä nimittäin näki juuri kanan munivan silmiensä edessä. Muistorikkaita ja kauniita hetkiä!

Palon ala-leirissä käynnissä olevan nuortenleirin tunnelma on tänäänkin ollut kohdillaan. Iltaisin siellä klubi on ollut avoinna, ja karaokea on laulettu. Tänään taide-torstaina brontto-ikäiset nuoret ovat päässeet ohjaajamme Jessen pitämään maalauskerhoon. Upeita teoksia on syntynyt.

Iltapäivällä pääleirissä aloitettiin jo tuttu trangiakokkailu, ja illasta oli vuorossa Liekin ala-leirillä saunomista uimisen merkeissä ja Hehkun ja Kipinän ala-leireillä vauhdikkaat vesiolympialaiset. Ilonkiljahduksia kuului illansuussa niin uimarannan kuin saunarannankin laitureilta. Päivä on ollut pitkä, ja tämä varmasti näkyy illan nukutuksessa. Voi olla, että moni leiriläinen kaivautuu omatoimisesti jo ennen hiljaisuutta omiin makuupusseihinsa iltasatua kuulemaan ja odottamaan huomista viimeistä kokonaista leiripäivää!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa