Hiihtolomaleiri pääsi vauhtiin!

19.02.2018

Hiihtolomaleiri pääsi vauhtiin!

Tänään Kiljava heräsi eloon, kun yli 90 leiriläistä saapui aamulla leiriin. Lipunnosto alkoi hiukan myöhässä, mutta sitäkin innokkaammin. Ensiksi nostimme liput ja päivän päivystäjä Onni kertoi tärkeimmät leirinsäännöt. Ohjaajat esittelivät ryhmät ja pian lapset pääsivät jakautumaan ryhmiin. Huomenna leirilehdestä pääsee näkemään telttakylien ryhmäkuvat ja mahdolliset uudet nimet!

Lounaalla syötiin makaroonilaatikkoa, jonka jälkeen lapset viettivät aikaa oma ryhmän ja oman ohjaajan seurassa. Ohjelmassa oli tutustumista ja ulkoilua. Myös pulkkamäki käytiin testaamassa ja osa porukasta kävi tekemässä lumienkeleitä järven jäälle!

Illalla meillä oli koko leirin iltanuotio! Iltanuotiolla leikittiin yhteisleikkejä, nautittiin sketseistä ja nuotiosta sekä pidettiin kivaa! Iltapalaksi syötiin marjarahkaa ja nyt jokainen leiriläinen rauhoittuu omassa sängyssään nukkumaan. 

Huomenna luvassa saunat ja hiihtiksen olympialaiset!

Hyvää yötä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa