Italialaiset juhlat ja taskulamppuohjelmaa pimeässä!

04.01.2017

Lipunnoston jälkeen aamulla koko leiri sai kutsun italialaisille juhlille. Juhlissa soi dramaattinen musiikki ja juhlaväki oli pukeutuneena naamioihin. Pian kuitenkin lapset huomasivat, että kaikki kutsuilla ei ollut hyvin. Juhlissa tapahtui sabotaasia ja lasten tehtävä oli löytää syyllinen! Lopulta kateellinen vieras paljastui pahantekijäksi. Lounaalla lapsille maistui tonnikalarisotto, jonka jälkeen ryhmillä oli telttakylähetki oman ryhmän kesken. Ryhmät ulkoilivat, leipoivat tai nauttivat nuotiosta! Telttakylähetken jälkeen kanttiinit ovet avautuivat ja lapset pääsivät tyydyttämään makeanhimonsa. Kanttiinin ja vapaa-ajan jälkeen Indiana Jones saapui leiriin. Lapset ja Indiana Jones etsivät yhdessä Afrikan tähteä. 

Päivällisen jälkeen aurinko laski ja lapset pääsivät leikkimään pimeässä. Kovasta pakkasesta huolimatta iloa riitti heijastimista ja taskulampuista. Pian tarjoillaan iltapalaa ja aletaan painua pehkuihin! Huomiset saunat ja disco vaativat voimia! 

Pakkanen on kova, mutta leirissä huolehditaan hyvästä pukeutumisesta. Yöllä vaatteita kuivatetaan kurahuoneessa ja leirissä on hyvät lainavaatevarastot, joista löytyy vaatetta joka kokoiselle. Ulkoilemme vain lyhyitä aikoja kerrallaan. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa