It's Friday! It's Party!

14.07.2023

Discopäivän huuma alkoi jännitystä lieventävällä toimintapistehulinalla! Innokkaat leiriläiset kirmasivat telttakylätolpilta jonottamaan lempipuuhiensa pariin: oli kanoottia, oli laatikkoleikkiä, oli kiipeilyseinää. Taisi joku olla myös katselemassa Kiljavan kiekukauloja - eli kanasia!

Kun hauskat harrastukset oli hurjasteltu, oli aika tankata hieman evästä! Lounaalla murkinoitiin mahat täyteen nuudeliwokkia ja sekös vasta lämmitti leiriläisten mieltä. Nauravat suut lähtivät masut täynnä kohti uusia seikkailuja.

Telttakylähetkissä osa pääsi painamaan kangaskasseja, toiset askartelivat helmistä hauskoja liskosia. Kuulemma joku poimi mustikoitakin!

Discoa varten alettiin valmistautumaan satumaan tahtiin! Nimittäin velho oli langettanut kirouksen Kiljavan ylle: jos lapset eivät osaisi pitää hauskempaa kuin hän, kaikki vaipuisivat uneen ennen discoa! Ja niin vaan tehtiin, että hauskaa pidettiin kasvomaalauksen, miekkailun ja askartelun tahdissa niin kovasti, että koko satumaa heräsi tanssituulelle ja siirryttiin discoon bailaamaan!

Ja ilta saapui sankan sateen yllättäessä, joten leiriläiset kirmasivat telttoihinsa suojiin ja nukahtavat varmasti makoisasti tanssijalkojen tahtiin :)

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa