Juhannusviikon tunnelmia Kesärinteeltä

21.06.2023

Juhannusviikon leiri on pyörinyt Kesärinteellä vähintään yhtä aurinkoisena kuin edellisetkin viikot. Vaikka Rusutjärvelle valitettavasti on alkanut kertyä sinilevää, ollaan viikon aikana päästy vesipuuhastelemaan mm. leirialueelle pystytetyn sadettimen ja vesisliden kanssa. Lisäksi kanootit ja sup-laudat ovat onneksi mahdollistaneet järven ihastelun ja kesätekemisen! 

Tiistaina oli perinteiden mukaan myös teemapäivä! Leirille saapui leipuriperhe Hiivataikina, joka halusi pitää lapsensa Suklaapuuron kondiittorikoulun loppukokeen Kesärinteen leirikeskuksessa kuultuaan huhua leirien keittiön ammattitaidosta. Aamupäivä kuluikin siis valmistautuessa kokeeseen eri pisteillä, joissa varmistettiin että lapsilla on tarpeeksi yhteistyötaitoja ja tarkkuutta kokeeseen osallistumiseen. Kun tämä oli todistettu, huipentui ohjelma itse kokeeseen, joka oli tietovisamuotoinen kakkukilpailu. Lapset saivat ryhmittäin koristella täytekakkuja visasta voittamillaan täytteillä - ja lopuksi tietenkin herkutella itse kakuilla!

Tänään keskiviikkonakin ollaan puuhasteltu vaikka ja mitä! Aamupäivä oltiin retkeilemässä Rusutjärven uimarannalla noin kilometrin päässä leiristä, jossa laitettiin myös itse ruokaa. Sen jälkeen ohjelmassa oli leiriolympialaiset, jonka jälkeen ilta huipentui tietenkin viimeisen illan diskoon! Päivää lyhyempi leiriviikko ei siis ole haitannut menoa ollenkaan, vaan ihan kaikkea on keretty puuhastella!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa