Kaatosadetta, sadesuojia ja leirihymyjä

30.06.2020

Tänään sadetta on piisannut, mutta iltaa kohden aurinko kuitenkin pilkahti taas leiriin. Sateesta huolimatta leiriarki on luistanut aika lailla entiseen malliin, tosin leiriläiset viettivät myös aikaa sisällä suojassa suuremmilta sateilta. Ohjaajat ovat järjestäneet niin peli- ja piirustuskerhoja, leffan katsomista kuin vain jutusteluseuraakin. Trangialounaan kokkailu oli ainakin LIEKKI-leirin leiriläisten mieleen. Ohjaajat virittivät myös ahkerasti oman telttakylänsä lasten telttojen ylle pressuja ja ojiakin on kaivettu. Sade on nyt laantunut ja brontot iloinneet yhdessä ohjaajien kanssa nuorten bronttoillasta pizzan merkeissä. Tietovisailu leimautti iloisen Kiljava-hengen esiin.

Onkin ihana jäädä odottamaan huomista TEEMAPÄIVÄÄ, jota jedimestarimme ovat suunnitelleet antaumuksella. Saa nähdä mitä tuleman pitää, mutta ainakin metsän satuolentoja ja vauhdikasta menoa pääsemme näkemään ohjattujen rastikiertojen merkeissä. Brontokin tuntuivat osallistuvan rooleihinsa supermielellään!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa