Kadonneita poppiksia ja auringonpaistetta

20.06.2023

Aurinkoinen tiistai kääntyy iltaan, kun leiriläiset ovat salapoliisiohjelman jälkeen syöneet iltapalan.

Toinen kokonainen leiripäivä tiistai alkoi yhteisellä lipunnostolla, josta Hiisilä ja Mennimaa lähtivät katsomaan elokuvaa ja Mekalmo leikkimään pihapelejä. Palon leiriläiset saunoivat ja uivat. Pian koittikin jo lounas, jonka jälkeen leiriläiset jälleen pääsivät ostamaan kanttiinista herkkuja ja nauttimaan vapaa-ajasta.

Päivän mittaan leiriläiset pääsivät myös toimintapisteille, eli esimerkiksi uimaan, laatikkoleikkimään ja kalastamaan. Vonkaleita ei saatu, mutta ihanasta kesäsäästä päästiin nauttimaan ihan koko Kiljavalla.

Illan salapoliisiohjelmassa kanttiinin poppis-tikkarit olivat kadonneet. Paikalle kutsuttiin Kiljavan paras etsijä Messi Kämmen, joka ystävineen lähti selvittämään leiriläisten avulla tikkareiden katoamista. Asian selvittämiseksi leiriläiset muun muassa opettelivat morsetusta ja etsivät hahmon piilottamia tikkareita, jotka hahmo oli piilottanut omaksi kätkökseen. Ohjelman lopuksi itse Messi Kämmen paljastui tikkarivarkaaksi ja joutui järveen.

Aurinkoinen tiistai kääntyykin jo iltaan, kun leiriläiset ovat salapoliisiohjelman jälkeen syöneet iltapalan ja ovat valmiita nukkumaan tapahtumarikkaan päivän jälkeen.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa