Kahdeksas viikko käynnistyi aurinkoisena

21.07.2019

Kesän 2019 toiseksi viimeinen leiriviikko käynnistyi aurinkoisessa ja helteisessä säässä! Päivä käynnistyi yhteisellä lipunnostolla ja sekä vauhdikkailla telttakyläesittelyillä. Tämän jälkeen lapset jakautuivat telttakyliin ja leiri pääsi toden teolla alkamaan! Telttakyliin jakautumisen jälkeen osa leiristä pääsi nauttimaan päivällisellä herkullista meetvurstipastaa ja samalla tutustuttiin Kiljavan ruokailukäytäntöihin aina käsien pesusta ja ruokalaulusta alkaen. Loput leiristä majoittuivat telttoihin ja kirjautuivat leirille sisään check-inissä. Samalla leiriläiset tallettivat kanttiinirahat omalle kanttiinitililleen ja luovuttivat arvotavarat sekä puhelimet säilöön. Puhelimet leiriläiset saavat käyttöönsä hetkeksi tiistaina ja torstaina klo 18.00-18.30 leirin puhelinajalla.

Tämän jälkeen leiriläiset ovat tutustuneet toisiinsa sekä Kiljavaan ja Kiljavan omiin käytäntöihin. Osa leiristä käväisi myös uimassa lämpimässä Märkiö-järvessä! Illalla rauhoituttiin iltapalalle ja syötiin herkullisia makkaroita sekä hedelmiä ja leipää. Pian leiriläiset rauhoittuvat nukkumaan ja edessä onkin ensimmäinen telttayö!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa