Karkkinäärien torstai

25.02.2016

Torstain leiripäivä aloitettiin rentouttavalla leffa-aamulla. Leffaa katsottiin valkokankaalta Päämajan lattialla patjoilla makoillen ja omilla herkuilla herkutellen. Leffa-aamu olikin rentouttava niin lapsille kuin aikuisillekin! Lounaalla syötiin kalapuikkoja ja perunamuusia, nam! Omissa ryhmän hetkissä päästiin mm. leikkimään pihaleikkejä ja yksi ryhmä kävi paistamassa kodalla vaahtokarkkeja ja juomassa lämmintä kaakaota.

Kanttiiniin oli tänään eksynyt myyjiksi pinkkihiuksinen krokotiili sekä vanha kärttyinen mies, joka meinasi omia lasten karkit. Onneksi lapset olivat kuitenkin tiukkoja ja pitivät oikeuksistaan kiinni ja saivatkin näin karkit itselleen. Vapaa-ajalla taas askarreltiin, pelailtiin ja vietettiin aikaa huoneissa omien leirikavereiden kanssa.

Iltapäivän ohjelmassa on Haluatko karkkinääriksi? -ohjelma, joka on syntynyt leirille lapsien toiveiden ja idean perusteella. Erilaisia ryhmätehtäviä suorittamalla ja kysymyksiin vastaamalla tiimit saavat tai menettävät karkkeja. Lasten apuna olivat omat apuhahmot, eli Sairaan-nopee-liukuovi, Alwari ja Piraatti-Ville. Tehtävinä ryhmät mm. kokosivat palapeliä, koittivat saada kynää pulloon, vastasivat kysymyksiin siitä, mitä H2O on sekä kuka hahmoista ei ole Pokémon. Tunnelma on ihan katossa, kun lapset pääsevät testaamaan tietouttaan ja karkkikasat kasvavat aina yhteisten onnistumisten kautta! Haluatko karkkinääriksi? -ohjelmassa oli myös koko leirin yhteinen tuolileikki, vau! Viimeisistä tuoleista käytiin aivan mieletöntä taistelua muiden ryhmäläisten tsempatessa taustalla. Mutta onneksi leirikavereiden tsempillä finalistit saivat pidettyä paineen kurissa.

Illalla on vielä pimeäohjelmaa, jossa päästään yhdessä pimeään metsään lamppujen ja heijastimien kanssa Hui hai hiisi! -teemalla. Huhu kertoo, että Hiisi ei pidä siitä, että leirialueella on lapsia ja lapset pääsevät osoittamaan nokkeluutensa ja häätämään Hiiden pois leirialueelta. Katsotaan, kuinka nokkelia lapset ovat!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa