Kesäleiri Kesärinteellä: Viikko täynnä ilon hetkiä ja seikkailuja

20.06.2024

Kesä, aurinko ja lasten naurun täyttämä leirialue. Tämä oli näky, joka toivotti lapset tervetulleeksi Kesärinteen leirille, joka on vuosien varrella muodostunut monen lapsen kesän kohokohdaksi. Viikon mittainen seikkailu tarjosi lapsille mahdollisuuden oppia uusia taitoja, tutustua uusiin ystäviin ja ennen kaikkea – nauttia kesästä täysin rinnoin.

Maanantai: Yhteisöllisyyden aloitus
Leirin ensimmäinen päivä alkoi suurella innolla. Lapset otettiin vastaan laululeikkien ja aurinkoisen sään saattelemana. Päivän aikana lapset pääsivät kokeilemaan melontaa Tinja-ohjaajan opastuksessa, mikä oli monelle ensimmäinen kosketus lajiin. Iltanuotion äärellä vaahtokarkkien paisto yhdessä auringonlaskun kanssa lujitti leirin yhteisöllisyyttä. Iltahämärässä lasten mentyä nukkumaan, aikuisten silmissä näkyi liikutuksen kyyneleet – näin leirielämä todella yhdistää sukupolvia.

Tiistai: Leiriolympialaiset ja uinnin riemu
Toinen päivä tarjosi lapsille mahdollisuuden polskutella vedessä ja kokeilla saunan löylyjä. Päivän tähtihetki oli leiriolympialaiset, jossa lapset pääsivät haastamaan itsensä ja toisensa monenlaisissa lajeissa esteradoista käpylehmien tekoon. Erikoismaininnan saa kanttiinin kolamehujää, joka nousi suosikiksi ohi perinteisen poppistikkarin. Pizza iltapalana kruunasi päivän, jolloin lapset saivat täyttää vatsansa rakastamallaan herkulla.

Keskiviikko: Retki, sirkus ja ulkodisco
Viikon kohokohta oli retki Rusutjärven uimarannalle, missä lapset saivat uida sydämensä kyllyydestä, pehmomiekkailla ja luoda hiekkalinnoja. Iltapäivällä leiriläiset saivat kokea sirkustaikoja, kun Kesärinteelle saapui väsynyt mutta innostava sirkusseurue. Lapset auttoivat esiintyjiä löytämään kadonneen voimansa, mikä lujitti tunnetta siitä, että yhdessä voimme saavuttaa mitä vain. Vesisota antoi lapsille ilon ja pettymyksen tunteita taistossa toisiaan vastaan.
Illan täytti ulkodisco, jossa lapset saivat kasvomaalauksia, pääsivät tanssimaan ja osallistumaan limbo kilpailuun. Iltapalaksi tarjoiltu pannukakku kermavaahdon ja hillon kera varmisti, että päivä päättyi makeissa merkeissä.

Torstai: Kotiinpaluun aika
Kun torstai koitti, oli aika sanoa haikeat hyvästit Kesärinteelle. Viikko täynnä seikkailuja, uusia ystävyyksiä ja ikimuistoisia hetkiä oli tullut päätökseensä. Lapset lähtevät kotiin monta uutta kokemusta rikkaampana, ja niistä riittää kerrottavaa vielä pitkäksi aikaa.
Kesäleiri Kesärinteellä on jälleen kerran todistanut, että yhdessäolo, uusien asioiden oppiminen ja kesän riemun jakaminen ovat arvokkaita kokemuksia jokaiselle lapselle. Näitä muistoja lapset kantavat mukanaan pitkään, odottaen jo innolla ensi vuoden leirejä.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa