Kesän ensimmäiset retket ja telttakyläkuvat

27.06.2023


Näinhän sitä sanotaan, että myrskyn jälkeen on aina poutasää. Eilen illalla Kiljavan yli pyyhälsi nopea, mutta sitäkin tiukempi vesisadekuuro. Ohjaajien avulla iltatoimet saatiin kuitenkin tehtyä, ja leiriläiset pysyivät telttojen suojassa turvassa sateelta. Tänä aamuna tästä myrskystä ei ollut enää tietoakaan, kun lintujen laulun saattelemana pääsimme nauttimaan jälleen hellekeleistä.

Aamusaunan mielyttäviin löylyihin pääsi aamutuimaan Mekalmo, kun taas Mennimaan leiriläiset pääsivät Hiisilän väen kanssa ensimmäistä kertaa toimintapisteille. Vapaassa kierrossa suosituimpia oli jälleen vesileikit, sekä kiipeilypisteet, joissa ohjaajien mieltä lämmitti yhä useamman leiriläisen itsensä ylittämistä. “Tänään oli n. kymmenkunta leiriläistä, jotka hihkuivat kiivenneensä pidemmälle, kuin he olivat koskaan ennen päässyt.”

Chili Sin Carnet, lämpimässä helteessä kanttiinien käynnit, ja sitten päästiin telttakylien omille telttakyläajalle. Uimarantaan kerääntyi telttakyliä uimaan, osalla oli vesisotaleikit, yksi porukka oli suppailemassa ja melomassa, kun taas lopuilla oli jousiammuntaa ja kangaskassien painamista.

Iltapäivällä retkeiltiin ensimmäistä kertaa kesän aikana. Fantit ja Wompatit kerääntyivät kauniille luonnonamfin maisemiin vuolemaan, juomaan mehua, paistamaan vaahtokarkkeja ja tekemään lettejä. Osa Fanttien ryhmästä innostui rakentamaan maasta löytyneistä puukepeistä majaa. Samanlainen retki tehtiin myös Mennimaan amfille. Telttakyliä lähti myös uimaretkelle Sääksjärvelle, missä päästiin uimaan suurella hiekkarannalla.

Illan ohjelmassa urheiluhullut ex-urheilijat saapuvat Kiljavalle eläköitymään. Pian kuitenkin jalkapalloilija, hiihtäjä, tanssija ja sohvaperuna innostuivat urheilemaan leiriläisten kanssa. Leiriläiset pääsivät kisailemaan toisia vastaan “pallot purkkiin” ja “lipunryöstö” peleissä. Nämä pelit olivat erittäin mahtavia ja hiki virtasi vielä näin tiistai-illan ratoksi.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa