Lue >
Kesän oma nuorten leiriviikko Kiljavalla

|13.07.2020

Kesän oma nuorten leiriviikko Kiljavalla

Tänään alkoi yksi kesän odotetuimmista viikoista, nimittäin NUORTEN LEIRI!

Tunnelma on heti alusta alkaen ollut katossa ja hauskoja aktiviteetteja on koko viikon tiedossa. Ensimmäisessä ohjelmassa oli ryhmäytystä ja illalla kuuden pintaan avautui klubi ja tiski kaikkine herkkuineen: on mutakakkua, vohveleita, toasteja ja kaikkia perinteisiä houkutuksia, kuten poppistikkaroita, limua ja jätskiä. Viikon ajan on monipuolista ohjelmaa luvassa niin Selviytyjistä, Masked Singeriin kuin seksuaalikasvatukseen, toimintapisteaikaan, saunaan ja jännitysohjelmaankin. Ohjelmien esittelyt ovat pakollisia, mutta itse ohjelmaan osallistuminen tämän päivän ryhmäytystä lukuunottamatta vapaaehtoista. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin ja ohjaajia on koko ajan paikalla, jos mieleen tulee mitä tahansa kysyttävää. 

Viikon tunnelmia voi myös seurata kuvien ja Instatarinoiden muodossa Instagramista seuraamalla Leirikesää @leirikesa . Telttakyläkuvat ilmestyvät piakkoin leirilehteen!

Kirjoittaja: Leirikesä leirilehti

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa

Leirikesä ry: Töölönkatu 55, 00250 Helsinki - puhelin (09) 8865 1280 (ma-to klo 10.00-15.00) - toimisto@leiri.fi

Y-tunnus: 0746614-5 - Tietosuojaseloste - Evästeet - Uutiskirje

© Leirikesä ry 2018.