Kesän oma nuorten leiriviikko Kiljavalla

13.07.2020

Tänään alkoi yksi kesän odotetuimmista viikoista, nimittäin NUORTEN LEIRI!

Tunnelma on heti alusta alkaen ollut katossa ja hauskoja aktiviteetteja on koko viikon tiedossa. Ensimmäisessä ohjelmassa oli ryhmäytystä ja illalla kuuden pintaan avautui klubi ja tiski kaikkine herkkuineen: on mutakakkua, vohveleita, toasteja ja kaikkia perinteisiä houkutuksia, kuten poppistikkaroita, limua ja jätskiä. Viikon ajan on monipuolista ohjelmaa luvassa niin Selviytyjistä, Masked Singeriin kuin seksuaalikasvatukseen, toimintapisteaikaan, saunaan ja jännitysohjelmaankin. Ohjelmien esittelyt ovat pakollisia, mutta itse ohjelmaan osallistuminen tämän päivän ryhmäytystä lukuunottamatta vapaaehtoista. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin ja ohjaajia on koko ajan paikalla, jos mieleen tulee mitä tahansa kysyttävää. 

Viikon tunnelmia voi myös seurata kuvien ja Instatarinoiden muodossa Instagramista seuraamalla Leirikesää @leirikesa . Telttakyläkuvat ilmestyvät piakkoin leirilehteen!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa