Kesärinteellä alkoi kesän viimeinen leiriviikko!

28.06.2021

Neljäs ja samalla viimeinen leiriviikko pärähti käyntiin Kesärinteen leirikeskuksessa. Aurinkoisena aamuna leiriin saapui joukko iloisia ja innokkaita leiriläisiä. Perinteisen leirinaloituksen ja päivän tapahtumista kertovan aamulaulun jälkeen leiriläiset pääsivät jakautumaan ryhmiin. Ryhmät tutustuivat toisiinsa sekä leiriin ja pääsivät majoittautumaan. Myös reippaiden telttailijoiden teltat saatiin pystyyn. Välipalan ja kanttiinin jälkeen päästiin kokeilemaan erilaisia toimintapisteitä. Tasapainoliinalla testailtiin omaa ketteryyttä, pajassa päästiin taiteilemaan sekä rannassa kanotoitiin ja suppailtiin.

Illalla leiriin saapui Harry, joka oli hieman eksyksissä omien tunteiden kanssa. Lapset auttoivat Harrya käsittelemään niitä Ilon, Surun, Vihan ja Inho kanssa. Lopulta Harry oppi ymmärtämään omia tunteitaan ja leiriläiset pääsivät paistamaan makkaraa. Nyt lapset ovat rauhoittuneet omiin huoneisiinsa sekä telttoihin ja saavat kuunnella iltasatua ennen nukkumaanmenoa. Hyvää yötä leiri! 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa