Kesärinteen ensimmäinen leiri alkoi!

07.06.2022

Kesärinteen ensimmäinen leiri alkoi aurinkoisissa ja iloisissa tunnelmissa eilen. Ilmassa oli iloinen odottava tunnelma kun lapset saapuivat leiriin. Lipunnoston jälkeen lapset pääsivät jakautumaan omiin ryhmiin ja tutustumaan omaan ryhmään sekä leirialueeseen. Lounaaksi oli lihapullia ja perunamuusia, nam! Lapset pääsivät myös majoittumaan huoneisiin ja tutustumaan omiin huonekavereihin. Päivällä luvassa oli myös kanttiini ja herkuttelua kavereiden kanssa.

Myöhemmin päästiin melomaan kanooteilla sekä suppailemaan aurinkoisella Rusutjärvellä. Pajassa pääsi myös askaertelemaan ja tekemään hamahelmiä. Päivällisen jälkeen oli pieni hetki puhelinaikaa, jonka jälkeen leirissä pidettiin mikä-mikä-galaxin olympialaisia. Olympialaiset ryhmät kisailivat toisiaan vastaan erilaisissa tehtävissä. Kaikki kuitenkin suoriutuivat niin erinomaisesti, että voittajia olivat lopulta kaikki! 

Illalla ilta-auringon paisteessa päästiin rannan nuotiopaikalla paistamaan makkaraa ja syömään iltapalaa. Ensimmäinen leiripäivä oli siis erittäin onnistunut! Nukkumaan kävi väsyneitä, mutta onnellisia leiriläisiä. Yö sujui rauhallisesti ja aamulla lapset heräsivät uuteen leiripäivään hyvin levänneinä. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa