Kesärinteen ensimmäinen leiriviikko

07.06.2023

Kesärinteen ensimmäinen leiriviikko on lähtenyt aurinkoisesti käyntiin ja täällä on keretty puuhastelemaan jo vaikka mitä! Ensimmäisen päivän ryhmäytymisten jälkeen tiistaina leiriin saapui Tirehtöörin johtama kesäsirkus, josta pian kuitenkin valitettavasti paljastui että heidän taitonsa olivat kaikki ruostuneet talven aikana. Tirehtööri pyysikin lapsia auttamaan sirkuslaisia löytämään taitonsa takaisin. Aamupäivällä lapset kiertelivät hahmoilta toiselle auttamassa heitä, ja iltapäivällä sirkuslaiset olivatkin iloisesti valmiita lähtemään jatkamaan kesäkiertuettaan muualle - kunnes huomasivat sirkusautonsa avaimen kadonneen. Iltapäivä menikin lapsilla vielä tämän mysteerin selvittämisessä, mutta kun hukkunut avain vihdoin löytyi, jättivät sirkuslaiset kiitokseksi illaksi lapsille hauskaa tekemistä saunomisen ohelle.

Tämä päivä taas on vietetty retkeillen Rusutjärven uimarannalle, jossa viihdyttiin niin pihapelien kuin uinninkin parissa. Aamupäivän rantapuuhastelujen jälkeen keittiöhenkilökunta toi paikalle välineet trangiakokkailuun, ja kaikki pääsivät laittamaan itse maittavaa pastaa! Retkipäivän jälkeen on nyt rauhoituttu nukkumaan, ja huomenna odottaa vielä viimeinen kokonainen leiripäivä toimintapisteineen ja vikanillandiskoineen.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa