Kesärinteen juhannusviikon leiri on alkanut!

15.06.2020

Kesärinteen juhannusviikon leiri on alkanut! Aivan aluksi suoritettiin joka leirin ja leiripäivän aloittava lipunnosto. Leiriryhmiin, eli kesäkyliin jakautumisen jälkeen leiriläiset pääsivät majoittumaan telttoihin ja omaan Nalle-taloomme. Majoittumisen jälkeen tutustuttiin leirialueeseen ja leirin sääntöihin kesähatut päässä, sillä heltiämätön helle hemmotteli hullunkurisia hupsuttelijoitamme hetkeäkään herkeämättä.

Lounaan ja välipalan täytettyä vipeltiäjien vatsat suuntasi leiri Kesärinteen omalle uimarannalle. Vuorossa oli hiekkaleikkejä, melomista ja suppailua – uimista unohtamatta. Kuumana kesäpäivänä vesiliekit olivat todella paikallaan, ja niitä jatkettiinkin pitkälle iltaan asti. Helteellä huolehdittiin toki myös riittävästä veden juomisesta ja aurinkorasvan käytöstä.

Päivällisen jälkeen leiriläiset saivat kisata visaisessa kisailuvisailussa, jossa oli erilaisia tietoa ja taitoa vaativia tehtäviä. Siellä kuulemma arvuuteltiin muun muassa leirinjohtajan peukalon pituutta 😀 Iltapalaksi nautittiin grillimakkaroita ja hedelmää, jonka jälkeen leiriläiset painuivat pehkuihin lataamaan akkuja tulevaa leiripäivää varten. Hyvää yötä leiriläiset (ja kotiväki)!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa