Keskiviikko

19.02.2015

Aamulla selviteltiin teini-idoli Robinin muistinmenetykseen liittyvää mysteeriä. Robin oli joutunut onnettomuuteen, jonka seurauksena hän oli lyönyt päänsä ja unohtanut Paperilennokki-kappaleensa sanat. Lasten täytyi auttaa Robinia saamaan muistinsa takaisin, onneksi lasten apuna oli Robinin bändin jäseniä.

Mysteerin selvittelyn jälkeen olikin jo lounas. Täksi päiväksi keittiö oli tehnyt makoisaa makaronilaatikkoa.

Päivän toisena ja kolmantena ohjelmana olivat saunat. Saunojen ohessa pyöri kaikenlaista askartelupainotteista kerhoa muun muassa sorminukkejen ompelua, paperihelmien luomista, tupsujen tekemistä, heittotähtien taittelua. Lisäksi lapsilla oli myös mahdollisuus tehdä snäbäreitä eli paperilippiksiä. Lapsista huomasi selvästi, että tekeminen oli mieluisaa.

Saunojen ja kerhojen välissä käytiin täyttämässä mahat päivällisellä. Päivälliseksi oli kalapuikkoja, perunoita ja salaattia.

Leirissämme alkaa näkyä jo uudet kaverisuhteet ja lapsien rentoasenne. Riemua ja vauhdikkaita tilanteita on riittänyt tähän asti viikkoa, eiköhän vielä loppuviikoksikin.

Tänään lapsilla on rentoa oleskelua aamulla elokuvan parissa, lipunryöstöä ja iltaisella turvallista pimeäohjelmaa.Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa