Keskiviikko

17.06.2015

Aamulla leiriläiset heräsivät Kirsikkalaakson kylästä, Kiljangnialan maasta! Heti lipunnoston jälkeen veljekset Korppu ja Joonatan Leijonamieli esittäytyivät ja kehottivat lapsia kiertämään ympäri Kirsikkalaaksoa ja tutustumaan sen asukkaisiin. Kyläläiset opettivat leiriläisille hyödyllisiä taitoja ja pitivät hauskaa mm. askartelemalla kilpiä ja soittimia, leipomalla sekä tietysti ampumalla jousella ja jättiritsalla! Alueella rupesi kuitenkin hiippailemaan outoja tyyppejä ja kaikumaan kummallisia kuulutuksia. Ilkeän Tengilin sotilaat kiersivät ympäri Kiljangnialaa värväten lapsia liittymään joukkoihinsa, etsiessään Joonatania ja Korppua.

Ennen lounasta sotilaat ilmoittivat Tengilin ottavan Kirsikkalaakson hallittavakseen. Joonatan sekä Korppu ilmestyivät kuitenkin lasten joukosta yllyttäen kansan kapinaan pahuutta vastaan! Telttakylähetkien ja kanttiinin jälkeen lapset lähtivät metsäretkelle pelastamaan Kirsikkalaakson asukkaita ja keräämään keinoja Tengiliä vastaan. 

Iltapäivällä leiriläiset kohtasivat Tengilin silmästä silmään Leijonamielien johdolla! Joonatan kävi hurjaan taistoon ilkiötä vastaan aseinaan mm. ohjaajan puhuttelu, jöjö-lima sekä zumbaohjaaja! Edes Tengilin hirvittävän hajuiset röyhtäykset ja Chacha-tanssit eivät pystyneet pysäyttämään Joonatanin soihdussa palavaa Katla-lohikäärmeen henkäystä. Kirsikkalaakson väki viskasi Tengilin kätyreineen järveen lasten kannustushuutojen saattelemana.

Ilo repesi Kiljangnialassa, kun leiriläiset pääsivät juhlimaan voittoaan ilkiöistä! Hauskojen juhlien jälkeen leiri hiljenee yön viettoon, mutta onneksi vain hetkeksi. Seuraavan päivän seikkailut odottavat!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa