Keskiviikko

01.07.2015

Tänään leirissä vietettiin teemapäivää. Leiriin saapui lipunnoston jälkeen nykyinen presidentti, joka vaikutti aluksi varsin mukavalta. Pikku hiljaa lapset alkoivat, kuitenkin huomata presidentissä jotain outoa. Presidentistä paljastuikin varsin paljon ikäviä puolia ja lapset päättivät, että on tullut aika järjestää uudet vaalit. Toisessa ohjelmassa leiriläiset pääsivät tutustumaan uusiin ehdokkaisiin. Mitään puolueita leirillä ei ollut, ehdokkaat olivat toinen toistaan hassumpia leirille ominaisia hahmoja. Lapset pääsivät tutustumaan ehdokkaiden kautta äänestykseen ja leiriläiset pääsivät äänestämään uutta leiri presidenttiä toisessa ohjelmassa. Leikki mieleisen äänestyksen jälkeen syötiin päivällistä ja sen jälkeen pidettiin vaalinvalvojaiset, joissa seurattiin äänten laskua. Leirin sai äänestyksen kautta uuden leiri presidentin ja lapset yksissä tuumin päättivät, että vanha presidentti on sen verran ikävä kaveri, että hänet on toimitettava järveen. Järveen heiton jälkeen myös lapset pääsivät itse nauttimaan lämpimästä päivästä uinnin sekä muiden vapaa-ajan aktiviteettien lomassa.

Leirissä on tänään ollut todella lämmin ja aurinkoinen sää. Lämpötila leirissä on käynyt yli 20 asteen päivällä. Leiriläiset sekä aikuiset ovat käyttäneet hattua koko päivän ja jokaisella ruokailulla on juotu riittävästi vettä.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa