Keskiviikko

08.07.2015

Tänään leirissä on vietetty teemapäivää. Aamulla leiriin saapui Tarzan ja Jane. Heidän oli tarkoitus järjestää lapsille viidakkoaiheiset juhlat. Janen saapuessa lippuaukealle, Kiljaston takaa saapuivat haalaripukuiset henkilöt ja kaappasivat Janen. Tarzan pyysi lapsilta apua tilanteeseen. Lapset lähtivät jututtamaan viidakon väkeä rannan suuntaan ja selvittämään kuka oli kaiken takana. Lapset selvittivät vihjeistä, että eräs kaksikko tiesi enemmän kun he kertoivat. Seuraavassa ohjelmassa lapset keräsivät lisää tietoja sekä pyrkivät selvittämään minne Jane on viety. Ohjelman lopussa Jane saatiin palaamaan takaisin Tarzanin luokse ja voitiin aloittaa viidakkojuhlat! Juhlissa lapset saivat ottaa kasvomaalauksia sekä askarrella erilaisia asioita. Lapset saivat myös kuvauttaa itsensä papukaijan kanssa.

Leirillä on tänään satanut iltapäivästä ja illasta jonkin verran. Leiriläiset sekä aikuiset ovat jälleen käyttäneet sadevaateita ja märkiä vaateita on kuivatettu pitkin päivää.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa